Hitta din resa
Vuxna
- +
Barn
- +

Khanom - En oturistisk strandpärla

Drömmer du om en badsemester i en ostörd del av södra Thailand, då är Khanom ett självklart alternativ. Hit kommer fortfarande bara ett fåtal turister, och därför är det ett tillfälle att i lugn och ro uppleva ett underbart strandområde. På våra resor till Khanom bor du direkt på stranden och kan koppla av i de vackra omgivningarna.

Möt lokalbefolkningen

På dessa kanter livnär sig lokalbefolkningen främst på jordbruk och fiske och det kan du uppleva på nära håll om du besöker stadens marknad som äger rum på onsdags- och söndagsmorgonen.

Upplevelser i Khanom

När du vill ha en paus från att koppla av på stranden kan du besöka några av områdets spännande attraktioner. Du kan till exempel utforska grottan Khao Wang Thong eller ta ett dopp i vattenfallet Samed Chun, varifrån det finns en fantastisk utsikt över Khanombukten.

Vi erbjuder flera resor till Thailand där Khanom är en del av resplanen. De vackra stränderna och den lugna atmosfären gör Khanom perfekt i kombination med äventyr i djungeln och storstadsupplevelser i Bangkok. Du kan också kombinera Khanom med Thailands västerländska strandäventyr Khao Lak på resan Khao Lak, Khao Sok och Khanom. Om du vill höra mer, vänligen kontakta oss genom att ringa 86137744 eller skicka en förfrågan.