Hitta din resa
Vuxna
- +
Barn
- +
Krabi_Railay beach_126333494.jpg
Badsemester med Check Point Travel

Badsemester

Vill du koppla av och bara njuta av livet vid en härlig strand eller en frestande pool? Så ta en närmare titt här. Check Point Travels strandsemester har allt du drömmer om.

Våra badsemester går till exotiska destinationer som Thailand och Sri Lanka/Maldiverna. Länder som alla har fantastiska stränder och ett härligt klimat. Resorna inkluderar flyg tur och retur, transport till och från flygplatsen samt hotell med frukost. Hotellen är handplockade och utvalda för atmosfär, kvalitet och läge. De sträcker sig från bra 3-stjärniga hotell till exklusiva 5-stjärniga resorter och de har det gemensamt att de enligt vår mening är bland de absolut bästa i sin kategori. Dessutom har några av hotellen valts ut för att de är särskilt lämpade för barnfamiljer eller enbart vänder sig till par.

Utöver våra rena badsemester anordnar vi även resor som kombinerar badsemester med upplevelser – till exempel storstadsupplevelser eller upplevelser i naturen. Det kan till exempel vara en resa som börjar med några dagar i Bangkok, sedan ett djungeläventyr med lite vandring, flodsegling och möte med spännande djur. Resan avslutas med några dagar på en härlig strand. Genom att resa på det här sättet får du det bästa av flera världar. Du får både fina upplevelser och du får tid att koppla av på stranden eller vid poolen. Det kan också vara en resa som New York och Florida som kombinerar det pulserande stadslivet med Floridas bildperfekta stränder.

Skicka oss en förfrågan om du vill ha ett erbjudande på en badsemester av en eller annan typ. Inklusive ett litet urval av våra många resor som inkluderar en badsemester.

FÅ ETT RESERBJUDANDE