Hitta din resa
Vuxna
- +
Barn
- +

Lotte och Erling på Seychellerna: "Inget som heter stress".

Lotte och Erling Lauritzen är trofasta kunder hos Check Point Travel. Den senaste resan som paret var på var Ö-hopp på Seychellerna, där de njöt av den avslappnade stämningen på de vackra tropiska öarna.

Lotte lauritzen.jpg
MFI.jpg

Check Point Travel

Säregna Seychellerna

Det var en begeistrad Lotte och Erling Lauritzen som Check Point Travel pratade med efter resan till Seychellerna.

"Det är så vackert överallt, och det finns inget som heter stress."

Lotte och Erling var otroligt förtjusta i Seychellerna - och nöjda över researrangemanget.

"Allting har fungerat och vi fick superbra service av Check Point Travels samarbetspartner som har varit tillgänglig på alla våra hotell."

390_IMG12 Bay Of Anse Lazio_3872x2592.jpg

Magiska Mahé

Lotte och Erling inledde resan med fyra dagar på ön Mahé. Här bodde de på mysiga Anse Soleil Beachcomber, som är ett av Check Point Travels handplockade hotell.

"Anse Soleil Beachcomber var inte bara super; vilken utsikt och vilken fin strand. Allting är som det ska på det stället och alla är så trevliga."

Från hotellet gav paret sig ut på upptäcktsfärd på ön.

"Vi hyrde en bil med guide och körde runt på hela ön, det var en fantastisk tur som vi avslutade på ett romdestilleri. Det är en riktigt bra utflykt som vi kan rekommendera."

Lotte och Erling besökte även huvudstaden.

"Victoria är en spännande stad att se - så vacker. Här finns många fina gamla byggnader och staden är definitivt värd ett besök."

shutterstock_616697855.jpg

La Digue - jättesköldpaddor, barbecue och privat strand

På La Digue spenderade Lotte och Erling några härliga dagar på hotellet La Creole.

"Vi hade vårt eget lilla hus med terrass - det var kanon. Vi ringde och beställde frukost som serverades på terrassen, det var så skönt. De hade den vackraste trädgården med facklor på kvällarna och en härlig privat strand med solstolar. Vi blev t.o.m. skjutsade till en restaurang en kväll med deras privata golfbil - det var verkligen bra service."

På La Digue hann paret se många olika platser.

"Vi hyrde cyklar och cyklade runt hela ön. Vi såg ett brudpar på en gammal oxvagn, och vi besökte en restaurang på toppen av ett berg där vi såg stora flygande hundar - helt fantastiskt. Vi cyklade även till nordkusten längsmed stränderna, det var så vackert."

"Vi var också på en utflykt med katamaran, vilket var en av resans absoluta höjdpunkter. Vi åkte till "sköldpaddsön" och på vägen dit kunde man snorkla och bada. Ombord på båten fick vi barbecue; en enorm buffé med kött, fisk och sallad. Och vi kan garantera att badvattnet var turkost och klart - bilderna ljuger inte."

"Mötet med sköldpaddorna var också en stor upplevelse, att kunna gå runt mellan 150 år gamla sköldpaddor är obeskrivligt - det var verkligen en upplevelse. Och guiderna var jätteduktiga på att berätta."

shutterstock_691390909 Seychelles has a lot of islands. So, one best ways to connect are boat.jpg

Praslin | Regnskog och världens bästa strand

Resan avslutades på ön Praslin.

"Här hyrde vi bil med guide igen och körde runt hela ön. Vi upplevde den vackra naturen med bl.a. den fantastiska regnskogen Vallée de Mai där den sällsynta svarta papegojan, som bara finns på Seychellerna, lever. Vi såg även alla olika typer av palmer. Utan tvekan värd ett besök."

Även på Praslin var paret nöjda med sitt boende. De skulle egentligen ha bott på det mysiga familjeägda hotellet Les Lauriers Hotel & Restaurant, men flyttade till ett annat hotell eftersom Lotte inte trivdes med katterna som höll till vid det första hotellet. Check Point Travel hjälpte till med att boka ett nytt hotell där Lotte och Erling kunde njuta av sina sista semesterdagar.

"Vi bodde vid världens bästa strand, den var verkligen härlig. Och även här upplevde vid fantastisk service. Slutligen blev vi skjutsade till öns mysigaste flygplats där vi flög hem via Paris."

Härunder kan ni se den resa som Lotte och Erling var på.

shutterstock_401840356 Valle de Mai.jpg
shutterstock_153086123.jpg

15

dagar
Ö-hopp på Seychellerna
  • Upplev tre väldigt olika öar
  • Boende på tre stämningsfulla mini-hotell
  • Njut av öarnas vackra stränder
  • Snorkla och upplev livet under havsytan
  • Utforska regnskogen på Mahé och Praslin
  • Möt jättesköldpaddorna på Ile de Curieuse

Från SEK 32 700

Pris per person vid 2 vuxna