Hitta din resa
Vuxna
- +
Barn
- +

Upplevelser i Khao Sok

Khao Sok National Park är en av våra absoluta favorit nationalparker i Thailand. Det beror främst på nationalparkens vackra och spännande natur som du kan uppleva på många olika sätt. Nationalparken ligger i den södra delen av Thailand och är lätt att ta sig till från till exempel Khao Lak och Khanom. Här har vi sammanställt ett urval av de upplevelser som väntar dig i Khao Sok.

Segla på Cheow Lan Lake

Känn dig som historiens stora upptäcktsresande när du sakta glider nerför Cheow Lan Lake i en kanot. Tänk på den gröna djungeln och de höga, branta kalkstensklipporna på flodens strand. Känn den fuktiga tropiska luften på din hud och lyssna på ljuden från de många exotiska djuren som gömmer sig i den täta regnskogen.

Djungelvandring

Hitta en bra käpp och ge dig ut i den täta, frodiga regnskogen. Här kan du andas in dofterna från den fuktiga regnskogen, höra ljudet från skogens exotiska djur – och kanske till och med själv stöta på gibbonapor, tapirer och leoparder.

Elefanter

Kom nära nationalparkens majestätiska jättar genom att delta i den så kallade Elephant Experiene, som anordnas av tältorten Elephant Hils. Här visar elefantskötarna (mahouts) dig hur du lagar mat och matar elefanterna.

Det går inte att rida på elefanterna i Khao Sok, då man lägger stor vikt vid att mötet med publiken blir så bra som möjligt för elefanterna.

Bo i ett lyxigt tält

Om du ska övernatta i Khao Sok kan du till exempel bo i ett lyxigt safaritält på Elephant Hills. Här har du nära till naturen och dess ljud, men kan fortfarande sova i riktiga sängar, njuta av ett komplett badrum med varmt kranvatten och en västerländsk toalett. Framför tältet kan du beundra utsikten från verandan och allt som allt får du en förstklassig naturupplevelse.

Du kan bland annat uppleva Khao Soks natur och bo i de lyxiga safaritälten på vår resa Bangkok, Khao Sok och Khanom, där du även får spännande storstadsdagar i Bangkok och en avkopplande strandsemester i Khanom.

Komforten och de många möjligheterna till upplevelser gör också Elephant Hills i Khao Sok till ett utmärkt ställe att ge barnen en fantastisk upplevelse.

Swimming Pool (6)

15

dagar

BRA FÖR SOMMAR

BOKA ONLINE

SPARA 500 kr.

Bangkok, Khao Sok och Khanom
  • 2 nätter på 4-stjärnigt hotell i Bangkok
  • 2 dagars lyxig safari i Khao Sok National Park
  • Djungeläventyr, flodbåt och elefanter
  • 9 nätter på 4-stjärnigt strandhotell i Khanom
  • Avkoppling i vackra miljöer
  • Inkl. flyg, hotell, transport och frukost

SEK 21 950

Från SEK 21 750

Pris per person vid 2 vuxna & 2 barn