Hitta din resa
Vuxna
- +
Barn
- +
Luksusbadeferie-sri-lanka---desktop.jpg
74727358-H1-ATAN_Destination_Seaview_Dining_01_G_A_H.jpg
87368605-H1-ATAN_Aerial_Pool_03_G_A_L.jpg
87368699-H1-ATAN_Premiere_Beach_Access_02_G_A_L.jpg
74329395-H1-ATAN_Il_Mare_Ext_04_G_A_H.jpg
74328893-H1-ATAN_Pool_morning_01_G_A_H.jpg
shutterstock_351667181 Sri Lankan leopard, cat lying on the tree in Yala.jpg
74725063-H1-ATAN_Beachwalk_Couple_01_G_A_H.jpg
74273327-H1-ATAN_Spa_Entrance_05_G_A_H.jpg
shutterstock_125880431.jpg

Program & karta

2

Tangalle

12 nätter:

Kompromisslös lyx, ostörd sandstrand och fantastiska restauranger.

Resplan

Om ni letar efter den perfekta badsemestern i paradisliknande miljö och kompromisslös lyx, så är Anantara Peace Heaven Tangalle Resort svaret. Detta fantastiska hotell är ett av de 15 bästa på högt värderade Condé Naste Travelers Readers exklusiva lista över Asiens 50 bästa hotell – och vi håller definitivt med i deras bedömning. De 152 rymliga och moderna rummen ligger i flera byggnader, omgivna av svajande kokospalmer och med direkt utsikt till Indiska Oceanen. Den fridfulla sandstranden kombineras med ett härligt poolområde, och vill ni unna er något extra erbjuder Anantara Spa flera ayurvediska behandlingar. Här finns fyra olika restauranger som lockar med gastronomiska upplevelser, och varje eftermiddag serveras det traditionella ”high tea” med utsikt över havet. Matlagningskurser, meditation och yoga blir också arrangerat på hotellet.

74724565-H1-ATAN_BeachPicnic_Couple_09_G_A_H.jpg

Den här badsemestern bjuder på lyx i fantastiska omgivningar med boende på 5-stjärnigt hotell, som ligger precis vid Indiska Oceanen och dessutom har en privat sandstrand.

Miljön består av en perfekt blandning av traditionellt srilankesisk och modern arkitektur, och ni kommer inte sakna något under er vistelse.

Om ni vill gå på upptäcktsfärd utanför Anantara så ligger den historiska holländska handelsstationen Galle inom köravstånd från hotellet. Om det ni söker efter är oförglömliga naturupplevelser så kan ni följa med på utflykter till nationalparkerna Yala och Udawalawe, där bl.a. leoparder, elefanter och färgglada fåglar håller till. Ni kan också åka på valsafari från den mysiga fiskebyn Mirissa eller besöka byns fiskmarknad.

74328893-H1-ATAN_Pool_morning_01_G_A_H.jpg

Ni flyger från Sverige till Sri Lankas huvudstad Colombo, där ni blir upphämtade på flygplatsen av er chaufför. Härifrån åker ni mot staden Tangalle på Sri Lankas södra kust, där ert hotell väntar.

Med 12 nätter på Anantara Peace Heaven Tangalle Resort har ni gott om tid till att slappna av samt njuta av hotellets många faciliteter och spännande erbjudanden. Ett självklart alternativ är naturligtvis att ta ett uppfriskande dopp i Indiska Oceanen från den ostörda stranden nedanför hotellet, eller koppla av på en av solstolarna vid det härliga poolområdet.

Tennis, cykelutflykt eller cocktails

För er som är aktiva så är hotellets gym öppet dygnet runt, och kanske spelar ni en tennismatch om vem som ska bjuda på en svalkande cocktail som ni kan njuta av i solnedgången. Det är även möjligt att låna cyklar och ge sig ut på upptäcktsfärd längsmed kusten eller cykla till en av de närliggande landsortsstäderna och möta lokalbefolkningen.

Unna er något extra på Anantara Spa

Om wellness ligger i fokus kan vi varmt rekommendera Anantara Spa, som erbjuder en rad behandlingar som är baserade på traditionella srilankesiska, ayurvediska och asiatiska traditioner. Ni kan komplettera med yoga-undervisning och meditation, eller en promenad på de väderbitna klipporna där ni kan njuta av solnedgången eller soluppgången med vågornas brus i bakgrunden.

74727462-H1-ATAN_Beach_Hammock_07_G_A_H.jpg

Det har blivit dags att ta ett sista dopp i Indiska Oceanen eller shoppa de sista souvenirerna innan ni åker till flygplatsen i Colombo, där hemresan inleds.