shutterstock_557059069 f Koh Phangan, Thailand.jpg
Koh Samui & Koh Phangan
Se galleri

Program & karta

1

Koh Samui

6 nätter:

Underbara sandstränder, bra shopping och ett härligt folkliv.

2

Koh Phangan

6 nätter:

Stämningsfullt hotell vid havet och ett mysigt folkliv.

Resplan

Njut av en badsemester på de härliga tropiska öarna Koh Samui och Koh Phangan, där ni på båda platserna bor precis vid stranden på 4-stjärniga hotell i mysig miljö.

DSC00347.jpg

Njut av en badsemester på de härliga tropiska öarna Koh Samui och Koh Phangan, där ni på båda platserna bor precis vid stranden på 4-stjärniga hotell i mysig miljö.

Först spenderar ni sex nätter på White Sand Samui Resort på Koh Samui. Hotellet ligger på vackra och lugna Lamai Beach och är inrett i modern thai-stil. Här kan ni njuta av att slappa vid poolen, äta goda måltider i restaurangen och åka på spännande utflykter på och runtom ön.

De kommande sex nätterna spenderar ni på den tropiska ön Koh Phangan, där ni bor på underbara Buri Rasa Phangan. Även här får ni gott om tid till avkoppling. Stranden är härlig, maten är god och atmosfären är avslappnad.

Utanför hotellområdet hittar ni flera mysiga restauranger och små butiker. Om ni är sugna på att se något nytt kan ni t.ex. åka på en båttur till närliggande stränder.

Tropical palm tree on the beach of Koh Kho Khao island, Thailand_142378144.jpg

Ni lämnar svensk mark och flyger mot Thailand.

DSC09860.jpg

Efter en mellanlandning i Bangkok ankommer ni till Koh Samui på förmiddagen. Ni blir upphämtade på flygplatsen och skjutsade till ert hotell för de kommande sex nätterna.

Härliga stranddagar på Koh Samui

Hur ni spenderar dagarna är helt upp till er. Ni kan t.ex. slappna av vid hotellets fina poolområde och njuta av den kritvita sandstranden.

Se video om hotellet

Se den här videon och få en uppfattning om hotellet.

Restauranger, shopping och upplevelser.

Förutom underbara sandstränder kan ni också se fram emot fantastiska restauranger, bra shopping och gott om både dags- och kvällsaktiviteter. En stor del av livet försiggår naturligtvis längsmed stränderna, men Koh Samui bjuder även på spännande natur- och kulturupplevelser som inte ligger vid kusten.

Utsikt över Angthong National Marine Park på Koh Samui.

Utforska Koh Samui

Koh Samui är täckt av grönbeklädda berg, idylliska vattenfall och kokosplantager, så det finns gott om platser att utforska. Följ med på djungelvandring och bada i en naturlig pool vid foten av ett vattenfall, upplev öns mångfald på en ö-rundtur eller lär dig allt om det thailändska köket på en matlagningskurs.  

spa-4.jpg

På morgonen ser White Sand Samui Resort till att ni blir transporterade till båten som tar er till Koh Phangan. Här blir ni upphämtade och skjutsade till mysiga Buri Rasa Phangan som ligger precis vid stranden.

Elegant Deluxe-rum

På Buri Rasa Phangan bor ni i ett elegant Deluxe-rum de kommande sex nätterna.

Buri Rasa deluxe værelse.

Måltider på stranden

Under er vistelse här kan ni njuta av den vackra stranden, goda måltider i restaurangen på stranden samt att gå på promenader längs ”huvudgatan”, där ni hittar mysiga restauranger och små butiker.

Spännande utflykter

Om ni lyckas slita er från det mysiga hotellet kan ni t.ex. åka på en båtutflykt till Bottle Beach som ligger i närheten.

Bottle Beach.

shutterstock_240628846 Thai Buddha a stupa, Golden sculpture, Wat Arun temple in Bangkok, Thailand..jpg

Efter frukosten har det blivit dags att checka ut, men ni kan hinna med ett sista dopp i poolen eller havet innan ni blir upphämtade på eftermiddagen. Ni blir transporterade till flygplatsen på Koh Samui och flyger sedan till Sverige via Bangkok.

Ni landar i Sverige på morgonen nästa dag.