shutterstock_1062733553 koh Kradan island in Thailand.jpg
Krabi och Koh Kradan
Se galleri

Krabi och Koh Kradan

  • Kombinerar mysig badort med tropisk ö
  • 7 nätter på 4-stjärnigt hotell i Ao Nang
  • Nära till strand, butiker och restauranger
  • 5 nätter på 3+ hotell på Koh Kradan
  • Vita stränder, svajande palmer och snorkling
  • Inkl. flyg, hotell, transport och frukost

kr. 15.800,-

15 dagar från kr. 14.900,-

Pris per person vid 2 vuxna & 2 barn

Avresa: Stockholm d. 07. okt 2021

Resplan

Den här resan bjuder på den perfekta kombinationen av mysig badort och tropisk ö med svajande palmer och vita sandstränder. Ao Nang bjuder på stämningsfullt stadsliv, restauranger, utflykter och ett 4-stjärnigt hotell vid stranden. På paradisön Koh Kradan väntar fridfulla dagar med utsikt till vita palmstränder, tid till avkoppling och snorkling.

shutterstock_141652642 Kradan Island, an island in the Andaman Sea, Thailand.jpg

Den här resan bjuder på den perfekta kombinationen av mysig badort och tropisk ö med svajande palmer och vita sandstränder.

De första sju nätterna spenderar ni på ett 4-stjärnigt hotell i den mysiga badorten Ao Nang med tillgång till stränder, stadsliv, restauranger och en uppsjö av spännande utflykter.

Därefter går resan vidare till paradisön Koh Kradan. Här väntar fem nätter med barfotalyx på 3+ hotellet Reef Resort Kradan, som ligger vid stranden med utsikt till svajande palmer, vita sandstränder och ljusblått hav med korallrev och bra snorkling.

AoNangVilla_topview.jpg

Ni flyger från Sverige till Bangkok där ni mellanlandar för att sedan flyga vidare till Krabi. Här blir ni transporterade till ert hotell i Ao Nang.

Första delen av resan ger er sju nätter på 4-stjärniga Aonang Villa Resort i Ao Nang vid Krabi. Här kan ni slappna av vid den stora poolen som ligger mitt i hotellområdet, och som omges av höga grönbeklädda klippor.

Åk på utflykt

Från hotellet kan ni åka på flera spännande utflykter. Ni kan t.ex. besöka vackra Railay Beach, intressanta tempel eller färgglada korallrev som ni kan utforska med snorkel och cyklop på en båtutflykt till öarna Similan och Surin.

Efter en härlig vecka i Ao Nang går resan vidare med bil och båt till den tropiska ön Koh Kradan.

Strandhotell med skön atmosfär

Hotellet ligger vid stranden med utsikt till höga palmer och den vita sandstranden som kantas av det turkosa havet.

Snorkling vid stranden

Från stranden kan ni simma ut till ett färgsprakande korallrev och kika ner på fiskarna. Kvällarna är mysiga med god mat i restaurangen, eventuellt en promenad längsmed vattnet och kanske en drink eller två på en av de små strandbarerna.

Efter en skön badsemester i Thailand flyger ni hem till Sverige.