Hitta din resa
Vuxna
- +
Barn
- +

Upplevelser i Krabi

Krabi-provinsen är bland de vackraste områdena i södra Thailand. Här kan du se branta klippor resa sig över kustens långa sandstränder och besöka idylliska tropiska öar omgivna av fascinerande korallrev.

I Krabi finns det också gott om möjligheter till spännande och exotiska upplevelser som gör platsen perfekt för en strandsemester i Thailand. Du kan åka på utflykter till gyllene tempel och mysiga fiskebyar eller besöka droppstensgrottor och lummiga nationalparker. Det finns något för alla i Krabi.

Stränder

Stränderna i Krabi får du inte missa. Njut av solen, varandra och koppla av i vackra omgivningar på Krabis långa sandstränder. Du kan njuta av de lokala stränderna på hotellen eller segla till den vackra Railay Beach, som ligger mellan Krabi och Ao Nang (en 10-15 minuters båtfärd). På Railay Beach finns även små mysiga restauranger där du kan njuta av en god lunch med havsutsikt för att avsluta en trevlig dag ute.

Havaktiviteter

Havkajak, bådtur, snorkling eller dykning. Det glasklare Andamanhav byder på masser af muligheder for skønne vand-oplevelser.

På en bådtur kan I besøge nogle af de mere afsidesliggende strande på Krabi-fastlandet samt besøge de mange små tropeøer i farvandet ud for Krabi. Omkring øerne findes flere glimrende snorkelsteder, hvor I kan udforske koralrev og det rige dyreliv under havets overflade.

Wat Tham Seua-templet

Om du vill uppleva Krabi-området från ovan kan du besöka Tiger Cave Temple (Wat Tham Seua). Templet ligger cirka åtta kilometer nordväst om Krabi omgivet av tropisk regnskog och är ett mycket trevligt utflyktsalternativ.

Templets verkliga attraktion är utsikten från toppen. En lång, halvbrant trappa med totalt 1 237 trappsteg leder dig till toppen av templet, varifrån det finns en spektakulär utsikt över grönklädda klippor och djupa dalar.

Vi rekommenderar att du bär respektfulla kläder i tempelområdet. Det vill säga kläder som täcker axlarna, och byxor eller klänningar som går ner ovanför knäna.

Om Krabi låter som ett intressant semestermål för dig är du välkommen att ringa och veta mer på 86 13 77 44. Du kan även skicka en reseförfrågan till oss och få ett icke bindande erbjudande på en resa.

Sivalai_Hytter paa stranden_ 010.jpg

15

dagar

BRA FÖR VINTERN

BOKA ONLINE

SPARA 500 kr.

Krabi och Koh Mook
  • 7 nätter på 4-stjärnigt hotell i Ao Nang
  • Nära stranden, restauranger och butiker
  • 5 nätter i mysig bungalow på Koh Mook
  • Paradisö med turkost vatten och svajande palmer
  • Tid för avkoppling, snorkling och äventyr
  • Inkl. flyg, hotell, transport och frukost

SEK 18 050

Från SEK 17 050

Pris per person vid 2 vuxna & 2 barn