Hitta din resa
Vuxna
- +
Barn
- +
shutterstock_119302513 North Rim Grand Canyon Cape Royal.jpg

Karta över västra USA

Använd Check Point Travels karta över västra USA för att hitta de platser du vill besöka. På vår USA-karta har vi markerat de viktigaste platserna för dem som reser på semester till USA. Som kartan visar är möjligheterna många, och kom ihåg att avstånden är stora.

Det Vestlige USA

En resa till västra USA kommer vanligtvis att vara en roadtrip där du kör från plats till plats i en hyrbil. Och som vår USA-karta visar, har västra USA en oändlig mängd att erbjuda, så var beredd på att det blir svårt att välja.

En skattkammare av upplevelser

Längs Stillahavskusten hittar du de största städerna, San Francisco och Los Angeles, som är förbundna med en av USA:s vackraste vägsträckor, Highway 1. Längre österut hittar du den bergiga Yosemite National Park med jättegranar och vilda djur. Om du vågar dig ännu längre in i landet kommer du ut i öknen. Här lyser Las Vegas upp i de ödsliga landskapen, som döljer naturpärlor som Grand Canyon, Bryce Canyon och Zion National Park. I norr hittar du de klassiska prärielandskapen och Yellowstones bison samt Grand Teton.

Res till västra USA med CPT

Använd vår USA-karta för att planera din resa. Ta även en titt på våra resor till USA här. Använd gärna Check Point Travels expertis om du har några frågor. Kontakta oss på 78 73 09 97 eller skriv till oss. Vi kvitterar med massor av inspiration och ett specifikt erbjudande för just din resa till västra USA.

Se även våra resor till västra USA här:

ZION NATIONALPARKEN - vandreture i alle sværhedsgrader fører dig rundt i de fascinerende landskaber og giver udfordringer til de aktive rejsende, Check Point Travel

21

dagar

BOKA ONLINE

SPARA 500 KR.

Storbyer og nationalparker i vest
  • Upplev San Francisco, Los Angeles och Las Vegas
  • Nationalparkerna Grand Canyon, Bryce och Zion
  • Bo nära nationalparkerna och få mer tid att uppleva
  • Möjlighet att bo på en klassisk amerikansk ranch
  • Bo i ett tält med riktiga sängar i Yosemite National Park
  • Inkl. flyg, hotell och hyrbil

Från SEK 23 800

Per person vid 2 vuxna och 2 barn.