Hitta din resa
Vuxna
- +
Barn
- +
Elephanthills1940x1300
Resor till Khao Sok

Resor till Khao Sok

På Check Point Travels resor till Khao Sok upplever du Thailands vackraste natur.

Du kommer nära elefanterna, som vårdas enligt konstens alla regler, du går på en lätt vandring bland lianer, apor och färgglada fåglar och du kan paddla kanot på den vackra floden som förgrenar sig genom djungeln .

Under din vistelse i djungeln bor du i lyxiga safaritält som är inredda med en riktig säng, ett fullt utrustat badrum och mycket mer. Det fina med att bo i ett lyxtält är att du upplever naturen på nära håll och vaknar till djungelns ljud och de spännande djuren.

Se våra Khao Sok-resor här och få massor av inspiration till resan.

141195226.jpg

15

dagar
Bangkok, Khao Sok och Khao Lak
 • Ni får storstad, djungel och strand
 • 2 nätter på 4-stjärnigt hotell i Bangkok
 • 2 dagars lyxig safari i Khao Sok National Park
 • Djungelvandring, kanotutflykt och elefanter
 • 9 nätter på 4-stjärnigt strandhotell i Khao Lak
 • Inkl. flyg, hotell, transport och frukost

SEK 14 450

Från SEK 13 050

Pris per person vid 2 vuxna & 2 barn
Swimming Pool (6)

15

dagar

BRA FÖR SOMMAR

Bangkok, Khao Sok och Khanom
 • 2 nätter på 4-stjärnigt hotell i Bangkok
 • 2 dagars lyxig safari i Khao Sok National Park
 • Djungeläventyr, flodbåt och elefanter
 • 9 nätter på 4-stjärnigt strandhotell i Khanom
 • Avkoppling i vackra miljöer
 • Inkl. flyg, hotell, transport och frukost

SEK 21 950

Från SEK 21 750

Pris per person vid 2 vuxna & 2 barn
LINE ALBUM Khaosok Butique Camps ๒๒๐๓๒๙ 10

15

dagar
Khao Lak, Khao Sok och Khanom
 • 5 nätter på 4-stjärnigt hotell i Khao Lak
 • 2 nätter / 3 dagar i Khao Sok National Park
 • Jungle Lake Safari i Khao Sok
 • 5 nätter på 4-stjärnigt hotell i Khanom
 • Palmer, sandstränder och djungeläventyr
 • Inkl. flyg, hotell och frukost

SEK 21 050

Från SEK 20 850

Pris per person vid 2 vuxna & 2 barn

Khao Sok nationalpark

På en resa till Khao Sok National Park upplever du den djupa djungeln i en av de vackraste nationalparkerna i Thailand. I Khao Sok kan du gå på en vandring mellan gigantiska träd och lianer, och du kan se skogens djur, som räknar allt från näshornsfåglar till elefanter till gibbonapor.

Nationalparken ligger i södra Thailand och är lättillgänglig från Phuket, Khao Lak och Khanom.

Elephant Hills

Om du reser med Check Point Travel till Khao Lak är Elephant Hills förmodligen ett ställe du kommer att bo på. Elephant Hills ligger mitt i regnskogen, och är omgivet av djungel och gröna kalkstensberg.

Hos Elephant Hills får du en alldeles speciell upplevelse genom att övernatta i naturen i välmöblerade safaritält med fasta sängar och eget badrum.

Barnvänliga förutsättningar och upplevelser

Resan till Khao Sok erbjuder en mängd olika naturupplevelser, från djungelvandring och båtturer på floden till nära kontakt med skogens jätte, elefanten. Mötet med elefanterna är något alldeles speciellt i Elephant Hills. Det sker på djurens villkor och man kommer nära djuren och hjälper till med både matning och bad. Det är därför en resa till Khao Sok är särskilt uppenbar om du reser med barn.

Natur och lyx i förening

När du övernattar på din Khao Sok-resa kan du bo i ett lyxigt safaritält mitt i den täta skogen. Det är också möjligt att bo i tält som reses på pontoner på en vacker sjö i nationalparken. Det finns gott om komfort. Du sover i en riktig säng, har tillgång till eget badrum med varmt kranvatten och en västerländsk toalett.

Möt Thailands elefanter

På våra resor till Khao Sok National Park är det möjligt att komma nära Thailands majestätiska jättar. Detta görs i samarbete med Elephant Hills som har en alldeles egen flock elefanter som lever på en härlig, grön äng. Här visar elefantskötarna (mahouts) dig hur du lagar mat och matar elefanterna – och hur du kan ge de stora djuren ett uppfriskande bad.

Det går inte att rida på elefanterna i Khao Sok, då man lägger stor vikt vid att mötet med publiken blir så bra som möjligt för elefanterna.

Digital detox vid Cheow Lan Lake

Din resa till Khao Sok kan också gå hela vägen till Cheow Lan Lake, där vi erbjuder boende i tält som är uppförda på pontoner på sjön. Det finns bara en handfull tält här ute, så man känner verkligen att man är långt borta från civilisationen. Elektriciteten kommer från en generator, som för det mesta dränks av gibbonapor, som diskuterar livligt i trädtopparna. Och du är utanför mobilnätets räckvidd. Kort sagt: Cheow Lan Lake är en wifi-fri zon, så du har alltid chansen till en bra omgång glamping kombinerat med en digital detox. Och det blir inte tråkigt: Varje tält kommer med en säker, manövrerbar kanot och en fin liten badbrygga, så det finns gott om möjligheter att bada och segla i de fantastiska omgivningarna. Stället anordnar även gemensamma turer på sjön och i regnskogen och vi rekommenderar att delta. Guiderna känner till djungeln utan och innan och är oöverträffade när det gäller att upptäcka djungelns många exotiska djur.

Det finns helpension under vistelsen i Khao Sok.

Elephant Hills Free Roaming Elephants.jpg
175.Surat Thani Rajjaprabha Dam (Cheow Lan Lake), Khao Sok National Park 047BS
Hittade du inte det du letade efter?
Ring till oss på +45 86 13 77 44 eller skicka en reseförfrågan