Hitta din resa
Vuxna
- +
Barn
- +
CRMR_ELL_Summer_DZIVER-140723-_V0A0842.jpg
Reser till Kanada Bo på fantastiska hotell i vacker natur
Canada-desktop.jpg
Resor till Kanada Upplev de turkosa fjällsjöarna
shutterstock_525954499.jpg
Resor till Kanada Besök den riktiga vildmarken
DSC_0486.JPG
Resor till Kanada Säg hej till Kanadas vilda björnar
shutterstock_86926405.jpg
Resor till Kanada Upplev landets vackra skärgård
DSC_0232.JPG
Resor till Kanada Kom i nära kontakt med havets stora djur

Resor till Kanada

En semester i Kanada är en fantastisk upplevelse. Kanadas största dragningskraft är den fantastiska naturen. Kanada är ett enormt land, och därför finns det enorma ostörda områden där naturen har fått ta hand om sig själv i århundraden. Till exempel kan du uppleva snöiga bergstoppar, klara fjällsjöar och stora skogar.

Filter
Rejsetype
 • Semester för par
 • Familjesemester
 • Fler stopp
 • Kjör-själv-semester
 • Natur
Rejsetype
 • Semester för par
 • Familjesemester
 • Fler stopp
 • Kjör-själv-semester
 • Natur
Det-bedste-af-det-vestlige-Canada-desktop.jpg

16

dagar
Det bästa av västra Kanada
 • Storstadsupplevelser och gastronomi i charmiga Vancouver 
 • Vinprovning och vandring längs Kettle Valley Rail Trail 
 • Världens vackraste kör längs Icefields Parkway 
 • Björnar och bergsgetter i Banff och Jasper National Park 
 • Vackra landskap runt Lake Louise och Moraine Lake 
 • Inkl. flyg, hotell och hyrbil 

Från SEK 19 900

Pris per person vid 2 vuxna & 2 barn
Kanada och Hawaii
 • Upptäck Kanadas vackraste nationalparker
 • Gå på vandring, cykla och paddla kanot
 • Upplev örnar, björnar, älgar och murmeldjur
 • Stillahavsparadiset Hawaii och ön Maui
 • Palmstränder, snorkling, vulkaner och regnskog
 • Inkl. flyg, hyrbil och hotell
Skriv till oss och få ett icke-bindande erbjudande på din drömresa.

Resor till Kanada

På en rundtur i Kanada får du bland annat se några av landets vackraste nationalparker, segla på de spegellika sjöarna och se det unika djurlivet. Kanada har mycket att erbjuda!

I våra paketresor till Kanada ingår redan flyg, hyrbil och hotell, så att du kan njuta av din Kanada-semester utan bekymmer.

Kanadas attraktioner

Många fantastiska kanadensiska upplevelser väntar dig. Den kanadensiska naturen är hem för en rad spännande djur som björnar, älgar och valar. På våra resor kan du uppleva Kanadas djurliv på flera spännande sätt. Du kan till exempel åka på valskådning eller björnturer och uppleva några av naturens mäktiga jättar på nära håll.

Aktivt friluftsliv

Kanada är också ett härligt land för dig som gillar att vara aktiv i naturen. Här finns ett hav av goda möjligheter att ge sig ut på vandringar av varierande svårighetsgrad, paddla kanot på stora, vackra sjöar eller hyra cyklar och utforska områden med stora vingårdar och njuta av en utomhuslunch med utsikt över taggiga bergskedjor. Få mer inspiration för resan med vår Kanadakarta med attraktioner.

Den kanadensiska vildmarken

Från skid- och olympiastaden Whistler kan du ge dig ut på äventyr i den kanadensiska vildmarken. Se vingårdarna i Kelowna och smaka på de lokala vingårdarnas varor. Njut av utsikten över de kanadensiska Klippiga bergen och cykla vid vackra sjöar i Jasper och Yoho National Park.

Ett annat vackert naturfenomen du kan uppleva på en vandring på den spektakulära Athabasca-glaciären. Och kom ihåg att också njuta av bilresan medan du är på väg. Men det kommer nog automatiskt när man till exempel kör på vad som kallas världens vackraste bilresa på Icefield Parkway, omgiven av branta snötäckta berg, klara sjöar och stora, gröna skogar.

Vancouver Island

Vancouver Island är en mycket speciell plats i Kanada. Den stora ön ligger utanför landets västkust – väster om staden Vancouver – och här är det framför allt naturen och djurlivet som är något helt unikt.

Från Campbell River, på norra sidan av ön, kan du gå på valskådning på jakt efter späckhuggare, eller så kan du gå på björnpromenader och se om du kan se de stora grizzlybjörnarna som letar efter mat, till exempel jaga vild lax i floder.

Vid Campbell River kan du även åka på en utflykt till Strathcona Provincial Park, som är öns största naturpark och erbjuder vackra sjöar, täta skogar och Elk River Mountains. Du kan också se vilda pumor, eftersom världens största koncentration av detta fascinerande djur finns på Vancouver Island.

Storstaden Vancouver

Kanada erbjuder också mer än "bara" den fantastiska naturen och fantastiska djurupplevelser. Du kan till exempel tillbringa en dag eller två i den mysiga och moderna staden Vancouver, som erbjuder många möjligheter till spännande upplevelser. Här hittar du ett hav av bra restauranger, intressanta museer och moderna butiker och konstgallerier.

Du kan också ta en promenad i mysiga Stanley Park och njuta av utsikten över staden och småbåtshamnen.

En dag i Vancouver kan möjligen avslutas med en middagskryssning, där du kan njuta av en utsökt middag och den vackra utsikten över staden badad i solnedgångens ljus.

Överst på sidan hittar du en karta över Kanada. Här kan du få en överblick över landet och hitta de städer som du kommer att besöka på din semester till Kanada.

Tips för vandring

Om du gillar vandring och vill se ett urval av de bästa vandringslederna i de kanadensiska nationalparkerna kan vi varmt rekommendera www.10hikes.com. På denna sida har 10 vandringar valts ut i ett antal av landets mest kända nationalparker. Resorna beskrivs i detalj i förhållande till upplevelser på sträckan, svårighetsgrad, längd och förväntad varaktighet. Och varje rutt kommer till och med med vägbeskrivningar till startpunkten, aktuell väderinformation och en karta.

Niagara Falls close up.jpg
grizzly bear waiting for lunch_46812070.jpg
Hittade du inte det du letade efter?
Ring till oss på +45 86 13 77 44 eller skicka en reseförfrågan