Sivalai_Amazing Thailand_uden logo_lys.jpg
Krabi och Koh Mook
Se galleri

Krabi och Koh Mook

  • 7 nätter på 4-stjärnigt hotell i Ao Nang
  • Nära stranden, restauranger och butiker
  • 5 nätter i mysig bungalow på Koh Mook
  • Paradisö med turkost vatten och svajande palmer
  • Tid för avkoppling, snorkling och äventyr
  • Inkl. flyg, hotell, transport och frukost

kr. 15.600,-

15 dagar från kr. 14.700,-

Pris per person vid 2 vuxna & 2 barn

Avresa: København d. 03. nov 2021

Resplan

Drömmer ni om att få resa iväg och bara slappna av i en vacker tropisk miljö, utan att behöva bekymra sig om någonting? Då är den här resan till Thailand helt perfekt.

Sivalai_Hytter paa stranden_ 010.jpg

Drömmer ni om att få resa iväg och bara slappna av i en vacker tropisk miljö, utan att behöva bekymra sig om någonting? Då är den här resan till Thailand helt perfekt.

Inledningsvis spenderar ni sju nätter i Krabi på härliga Aonang Villa Resort, som elegant smyger sig ner längs de gröna kalkstensklipporna mot en vacker sandstrand.

Ni åker därefter med bil och båt från Ao Nang till den lilla ön Koh Mook, där ni de kommande fem nätterna bor i bungalower på 4-stjärniga Sivalai Beach Resort. Som ni ser på bilden så kan hotellet knappast ligga närmare vattnet, och även om Koh Mook är en av Thailands vackraste öar så är det förvånansvärt få resenärer som har lyckats hitta hit.  

Krabi_Solnedgang over Ao Nang_128638358.jpg

Med en mellanlandning i Bangkok flyger ni från Sverige till Krabi. I Krabi blir ni upphämtade och transporterade till ert hotell i Ao Nang.

Coral Pool.jpg

Resans första del ger er sju nätter på 4-stjärniga Aonang Villa Resort i Ao Nang vid Krabi. Här kan ni slappna av vid poolen som ligger mitt i hotellområdet, omgiven av höga grönbeklädda klippor.

Ni kan även åka på flera spännande utflykter och t.ex. besöka vackra Railay Beach, intressanta religiösa tempel och färgsprakande korallrev som ni kan utforska med snorkel och cyklop på en båtutflykt till öarna Similan och Surin.

sivalai_Strandbar2.JPG

Efter en veckas semester i Ao Nang reser ni vidare till den orörda lilla tropiska ön Koh Mook, som är en riktig pärla. Här har ni fem nätter och kan njuta av total avkoppling vid vattnet. Ni bor i mysiga bungalower som skuggas av svajande palmer i en avslappnad ö-atmosfär.

Blir ni sugna på att utforska de närliggande öarna kan ni åka till dessa med motorbåt.

Efter en skön badsemester i Thailand reser ni hem till Sverige igen.