Hitta din resa
Vuxna
- +
Barn
- +
Top-desktop_USA.jpg

Om oss

Om Check Point Travel

Check Point Travel är en dansk resebyrå som grundades år 1996. Vår stora kunskap till resmålen har vi fått genom egna resor, och vi har under årens gång hittat rätt samarbetspartners. Detta innebär att vi kan erbjuda våra kunder resor av hög kvalitet till ett attraktivt pris, vilket har varit ett recept som har lett till stor succé. Varje år skickar vi tusentals förväntansfulla kunder på resor till olika resmål, och många återvänder för att beställa nya resor hos oss på Check Point Travel. Detta är vi otroligt stolta över, eftersom det visar att vi håller vad vi lovar.

6 anledningar till varför ni ska välja Check Point Travel:

1. Vi är specialister - och er garanti för en bra reseupplevelse

Vi har en stor och ingående kunskap till de resmål vi har på programmet, och den kunskapen använder vi oss av när vi sätter ihop resorna för att ge er bästa möjliga upplevelse. Detaljerna är viktiga; det är skillnad att bo på ett motell 2,5 timmes bilresa från Grand Canyon jämfört med ett hotell med få minuters gångavstånd där ni kan njuta av både soluppgång och solnedgång vid ravinen. Det är skillnad på ett anonymt 4-stjärnigt hotell och ett handplockat 4-stjärnigt strandhotell med helt rätt atmosfär och placering. Det är programmets tempo, de överraskande naturupplevelserna och den vackra bilresan som är detaljerna - men de gör en skillnad. Detta vet vi och därför är Check Point Travel er garanti för en bra reseupplevelse.

2. Vi erbjuder paketresor av hög kvalitet och ger prisgaranti

Resorna har noggrant satts ihop för att ge er bästa möjliga reseupplevelse. Vi har handplockat hotellen och använt otaliga timmar på att finputsa programmen tillsammans med våra lokala samarbetspartners. Vi lägger även mycket tid på att förhandla oss fram till de rätta priserna hos flygbolag, hotell och lokala samarbetspartners - för priset är viktigt. Hos Check Point Travel vill vi leverera kvalitetsresor till marknadens bästa priser, och därför ger vi er prisgaranti. Ni kan läsa mer om vår prisgaranti här.

3. Ni får personlig service och trygghet på resan

Hos Check Point Travel får ni en bra och personlig service av våra engagerade medarbetare. De lyssnar på era önskemål och hjälper er att hitta resan som passar just er. På destinationen kommer vår lokala samarbetspartner se till att ni får ett varmt välkomnande och göra sitt yttersta för att ge er en bra reseupplevelse. Som en extra service har vi en akuttelefon som ni alltid kan ringa till om ni får behov för vår hjälp, vilket ger en extra trygghet på resan. 

4. Check Point Travel är medlem av Rejsegarantifonden

Check Point Travel är medlem av Rejsegarantifonden Nr. 2288. Detta innebär att ni som kunder är ekonomiskt säkrade om företaget skulle gå i konkurs, det är med andra ord en extra säkerhet för alla våra resenärer. Läs mer om Rejsegarantifonden här.

5. Våra resenärer ger Check Point Travel toppbetyg

Vi är både stolta och tacksamma för alla de fina recensioner som vi har fått på Trustpilot under de år vi har funnits. Där berättar kunderna om sina reseupplevelser med Check Point Travel. Vi har fått högsta betyg och kan idag glädja oss åt att vara en av Danmarks absolut bästa resebyråer - baserat på kundernas egna omdömen. Klicka här och läs kundernas fina recensioner på Trustpilot.

6. Boka resan på hemsidan

De flesta av våra resor kan beställas direkt på hemsidan, vilket är ett snabbt och enkelt sätt - och ni kan dessutom beställa resan precis när det passar er. Ni har även 48 timmars ångerrätt från tidpunkten då resan beställs.