Hitta din resa
Vuxna
- +
Barn
- +
004-Delux-1.jpg
Khao Lak och Koh Yao Yai - Deluxe
Se galleri

Program & karta

1

Khao Lak

6 nätter:

Fantastiska stränder och ett lugnt tempo.

2

Koh Yao Yai

6 nätter:

Grönskande tropisk ö med vackra stränder.

Resplan

Den här resan till Thailand är för er som drömmer om en avkopplande badsemester med fokus på komfort. Ni har sex nätter i mysiga Khao Lak på ett 4-stjärnigt hotell, och därefter sex nätter på ett 5-stjärnigt hotell på den grönskande tropiska ön Koh Yao Yai öster om Phuket. På båda platserna kan ni slappna av, njuta av miljön och de bekväma hotellfaciliteterna. När ni blir sugna på äventyr finns det gott om spännande utflykter till grönskande regnskog, färgsprakande marknader och vackra korallrev.

Den här resan till Thailand är för er som drömmer om en avkopplande badsemester med fokus på komfort. Ni kan se fram emot en fantastisk semester på 4-stjärnigt hotell i Khao Lak och 5-stjärnigt hotell på Koh Yao Yai – ni kommer inte att bli besvikna.

Ni flyger från Sverige och ankommer till Phuket efter en mellanlandning i Bangkok. På Phuket flygplats blir ni upphämtade och skjutsade till Khao Lak, där ni bor på 4-stjärniga La Vela.

På resans första del spenderar ni sex nätter i Khao Lak på 4-stjärniga La Vela.

Här kan ni njuta av hotellets stora poolområde eller vid ställets privata strand, äta god mat i hotellets restaurang och njuta av utsikten över Andamansjön.

Restauranger och utflykter

Ni har butiker och restauranger inom gångavstånd från hotellet och det finns många spännande utflykter i området. Ni kan t.ex. snorkla vid färgglada korallrev, åka båt vid branta klippformationer i Phang Nga-bukten, möta elefanter och vandra i Khao Sok National Parks djungel eller få en inblick i livet på den thailändska landsbygden i en av de små fiskebyarna.

Ni åker från Khao Lak till Koh Yao Yai där ni bor på 5-stjärniga Santhiya Resort de kommande sex nätterna.

Här bor ni på en grönskande bergssluttning där ni kan njuta av en fantastisk utsikt över havet.

Ni kan även njuta av hotellets många faciliteter som är av mycket hög kvalitet. Unna er en avslappnande spa-behandling, svalka er i poolen eller svettas lite i gymmet.

Hotellets otroligt fina restauranger bjuder på både thailändska och internationella specialiteter.

Dagsutflykt till Koh Phi Phi

Från hotellet kan ni dessutom åka på dagsutflykter till närliggande tropiska öar såsom Koh Phi Phi, eller snorkla vid öarna i Ao Nang-bukten.

Efter en avkopplande lyxig badsemester påbörjar ni resan hem till Sverige. Ni transporteras från hotellet till Phuket flygplats och flyger därifrån via Bangkok hem mot Sverige.