shutterstock_86617834 Vinales valley in Cuba, a major tobacco growing area.jpg

Karta över Kubas sevärdheter

Ta en titt på vår karta över Kubas sevärdheter som underlättar planeringen av er resa.

Med Check Point Travels handgjorda karta över Kuba i handen får ni snabbt en översikt över landets många attraktioner och sevärdheter – och därmed är ni också ett steg närmare resan till Kuba.

Kort over Cuba.png

Som ni kan se på vår karta över Kuba så bjuder landet på många olika typer av upplevelser. Här kan ni slappna av på en av Kubas många stränder, utforska charmiga kolonialtidsstäder och uppleva vacker natur. Det är helt upp till er hur ni önskar att lägga upp er resa på Kuba. Vi erbjuder både resor med busstransport och resor med hyrbil. Gemensamt för alla resor till Kuba är att ni får ett färgrikt och spännande äventyr.

Res till Kuba med Check Point Travel

Vi på Check Point Travel är specialister på resor till Kuba och känner till landet bättre än de flesta. Om ni reser med oss kan ni bo på mysiga casas och utforska öns härliga småstäder på cyklarna vi har införskaffat, som det är fritt fram för våra gäster att använda.  

Om ni har blivit sugna på att resa till Kuba, eller bara vill höra mer om vilka möjligheter som finns och priser, så kan ni ta en titt på våra resor till Kuba längre ner på sidan.