shutterstock_1287692905.jpg
Ubud och Pemuteran
Se galleri

Program & karta

1

Ubud

4 nätter:

Ubud är Balis kulturella centrum som omges av spektakulär natur.

2

Pemuteran

8 nätter:

Avslappnande badsemester, fantastisk snorkling och nationalparksbesök.

Resplan

Här har ni den perfekta resan om det ni söker är en kombination av oförglömliga upplevelser, semester och avslappning.

Resan kort:

Balis kulturella centrum Ubud omges av fantastiskt vacker natur, och fungerar som utgångspunkt för cykelutflykter. Här kan ni cykla till traditionella små landsortsstäder och fina vandringsstigar mellan risodlingarna, där ni dessutom kan lära känna lokalbefolkningen lite.

Ubuds grönskande omgivningar övergår i svarta stränder på Balis norra kust och fiskebyn Pemuteran, där det fortfarande är ganska nytt med turism. Här kan ni njuta av ert strandhotell, unna er en behandling i spa-området och gå på upptäcktsfärd bland de små restaurangerna. Vid korallreven och ön Menjangan kan ni dessutom utforska ett av Balis bästa områden för snorkling och dykning.

Ni lämnar Sverige och reser mot Bali.

När ni ankommer till Bali välkomnas ni av en representant från vår lokala samarbetspartner och därefter åker ni till ert hotell i Ubud.

Ubud är en charmig plats där ni kan se fram emot härliga hotell och fantastiska matupplevelser på unika restauranger.

Området omkring Ubud lockar med ett överflöd av upplevelser för de aktiva, så även om det är skönt att vara på hotellet råder vi alla att ge sig ut på äventyr i det som är ett av Asiens vackraste naturområden.

Ni kan t.ex. vandra till små landsortsstäder och oändliga risterrasser. Om ni hyr en guide kan ni lättare komma bort från det mest turistiga områdena.

Få fler förslag på upplevelser i Ubud här.

Även om det tar emot lite så har det blivit dags att byta ut Ubuds grönskande omgivningar och vackra risterrasser mot svarta stränder och vidsträckta vinodlingar i norr. Naturskiftet kommer nog lite som en överraskning för de flesta.

Målet är den gamle fiskebyn Pemuteran som ligger precis vid havet. Byn ligger vid foten av flera höga berg som skapar en fantastiskt vacker bakgrund och naturlig ram runtom området, vilket ni kan njuta av från hotellet.

Med fyra hela dagar i Pemuteran har ni gott om tid till att njuta av lugnet samt den avslappnade atmosfären på hotellet och stranden. Om ni blir sugna på att lämna solstolen och kombinera badsemestern med att gå på upptäcktsfärd på nordvästra Bali så finns det många utflykter i närheten av staden.

Få inspiration till vad ni kan göra i Pemuteran.

Ni hinner med ett sista dopp i havet eller poolen innan ni blir upphämtade på hotellet på förmiddagen. Ni blir skjutsade tvärs över Bali tillbaka till flygplatsen, där ni inleder resan hem till Sverige.

Efter en härlig semester på Bali landar ni i Sverige.