Hitta din resa
Vuxna
- +
Barn
- +
shutterstock_1278382768.jpg
Ubud och Sanur
Se galleri

Program & karta

1

Ubud

4 nätter:

Ubud är Balis kulturella centrum som omges av spektakulär natur.

2

Sanur

8 nätter:

Stämningsfulla Sanur bjuder på avslappning och spännande utflykter.

Resplan

Om ni är på jakt efter en resa som både innehåller oförglömliga naturupplevelser, spännande aktiviteter och tid till avkoppling så är den här resan det perfekta valet.

Beachside Restaurant Panorama at Sanur beach in the afternoon..jpg

Resan kort:

Ni inleder resan i Balis kulturella centrum Ubud, som bl.a. bjuder på mysiga cykelutflykter till traditionella små landsortsstäder och korta vandringar på stigar som går längsmed de grönskande risodlingarna. Ni kan också bara njut av de spektakulära omgivningarna och fokusera på er själva med yoga, massage och gastronomi.

Efter ert besök i Ubud åker ni den korta bilresan till strandhotellet i Sanur. Här kan ni slappna av på stranden eller vid poolen och njuta av ett stort urval av restauranger, butiker och spännande utflykter.

Ni lämnar Sverige och flyger till härliga Bali.

När ni landar på Bali står en representant från vår lokala samarbetspartner och välkomnar er. Ni blir skjutsade till ert hotell i Ubud.

84314246.jpg

Ubud ligger på en fridfull och grönskande plats, vilket gör att staden är otroligt charmig. Hotellen är stämningsfulla och unika restauranger ligger nära varandra. Här kan ni se fram emot en speciell upplevelse – både när det gäller mat och utflykter.

Ni har gott om tid i Ubud, och området bjuder på en uppsjö av upplevelser för de aktiva. Hotellet är lugnt och avslappnat, vilket passar perfekt till naturen som är något av det vackraste Asien har att bjuda på.

Ni kan t.ex. hyra cyklar och en erfaren engelsktalande guide, som tar er med på oförglömliga äventyr genom grönskande dalar och porlande bäckar som rinner längsmed vägarna.

Läs mer om våra förslag på upplevelser i Ubud.

shutterstock_555789073.jpg

Ni lämnar Balis gröna centrum och reser vidare mot landet sydöstra kust till den populära badorten Sanur. Staden och området är ett av Balis mest populära semesterställen, och det är inte svårt att förstå varför. Här finns ett stort urval av restauranger, caféer, butiker och marknader, som alla ligger inom gångavstånd från hotellet. I öster gränsar området till en vacker strand med ett lugnt hav, där såväl vuxna som barn kan ta ett dopp.

Ni har sju hela dagar i Sanur där ni kan njuta av hotellets många faciliteter, mysa på stranden, sola vid poolen och gå på upptäcktsfärd i stadens alla små butiker. Om ni vill få lite luftombyte så bjuder Bali på ett överflöd av spännande upplevelser.

Här kan ni få se lite allt möjligt: Balinesisk kultur, religiösa ceremonier och vacker natur.

BEACHFRONT REST.jpg

Det har blivit dags för ett sista dopp i poolen eller en avslutande behandling i hotellets spa-avdelning, så att alla muskler är avslappnade och redo för hemfärd.

5b0511233decc036326569.jpg

På eftermiddagen åker ni till Ngurah Rai International Airport där ni tar farväl av Bali och flyger hem till Sverige.

Ni landar i Sverige i början av dagen.