Hitta din resa
Vuxna
- +
Barn
- +
shutterstock_1278382768.jpg
Ubud och Sanur
Se galleri

Program & karta

1

Ubud

4 nätter:

Ubud är Balis kulturella centrum som omges av spektakulär natur.

2

Sanur

8 nätter:

Stämningsfulla Sanur bjuder på avslappning och spännande utflykter.

Resplan

Om ni är på jakt efter en resa som både innehåller oförglömliga naturupplevelser, spännande aktiviteter och tid till avkoppling så är den här resan det perfekta valet.

Resan kort:

Ni inleder resan i Balis kulturella centrum Ubud, som bl.a. bjuder på mysiga cykelutflykter till traditionella små landsortsstäder och korta vandringar på stigar som går längsmed de grönskande risodlingarna. Ni kan också bara njut av de spektakulära omgivningarna och fokusera på er själva med yoga, massage och gastronomi.

Efter ert besök i Ubud åker ni den korta bilresan till strandhotellet i Sanur. Här kan ni slappna av på stranden eller vid poolen och njuta av ett stort urval av restauranger, butiker och spännande utflykter.

När ni landar på Bali står en representant från vår lokala samarbetspartner och välkomnar er. Ni blir skjutsade till ert hotell i Ubud.

84314246.jpg

Ubud ligger på en fridfull och grönskande plats, vilket gör att staden är otroligt charmig. Hotellen är stämningsfulla och unika restauranger ligger nära varandra. Här kan ni se fram emot en speciell upplevelse – både när det gäller mat och utflykter.

shutterstock_555789073.jpg
BEACHFRONT REST.jpg
5b0511233decc036326569.jpg