Florida-desktop_ny_650x1800.jpg
Pier Fort Myers Beach.jpg
Everglade_Alligator Mirror_65458468.jpg
Miami_South Beach Florida _24000142.jpg
Busch Garden Tampa_CheetahHunt_Coaster_high resolution.jpg
Miami art deco1.jpg
shutterstock_119415757 MIAMI SOUTH BEACH FLORIDA, USA - OCTOBER 29 Ocean drive buildings october 29 2012 in Miami Beach, Florid.jpg

Florida karta

Kort sagt så har vårt Florida i stort sett allt. Våra resor till Florida är framförallt populära hos dem som är på jakt efter sol, strand och upplevelser på en och samma resa. Detta får ni t.ex. på resan Det bästa av Florida, där får ni lite av allt från The Sunshine State's höjdpunkter.

Resor till Florida bjuder på många upplevelser och är därmed en perfekt destination för både familjer och par. Klimatet är härligt året runt, bilresorna är förhållandevis korta och en semester till Florida bjuder på så många olika typer av sevärdheter att det finns något för alla.

Florida sevärdheter

1

Crystal River - Simma med de godmodiga sjökorna i glasklart vatten.

2

Orlando - Nöjesparkerna Disney, Universal och Sea World - och många outlets.

3

Fort Myers Beach - Härligt bred strand med mjuk och kritvit pulversand.

4

Everglades - Enormt sumpmarksområde med alligatorer, fåglar och turer med airboat.

5

Key West - Karibisk stämning och charmiga trähus på USA:s sydspets.

6

Key Largo - Stor ö i Florida Keys med bra snorkling.

7

Miami Beach - Mångkulturell storstad med art deco, strand och shopping.

Karta över Floridas sevärdheter

Använd vår karta över Florida för att få en överblick och för att hitta de bästa upplevelserna. På kartan över Florida visar våra experter några av statens mest spännande platser för dem som önskar att semestra här.

Florida är det perfekta resmålet för familjer, och här bjuds det på en skön blandning av storstad i Miami, natur i Everglades och strand vid Key West och Fort Myers. Lägg även till nöjesparkerna i Orlando så har ni receptet på en perfekt semester.

Res till Florida med Check Point Travel

Använd vår karta över Florida för att komma närmare drömmen om en resa hit. Ta också en titt på våra resor till Florida och få ännu mer inspiration. Ni är även välkomna att skicka en reseförfrågan som vi besvarar med ett reseförslag - helt utan förpliktelser - på er nästa resa till solskensstaten Florida.

Crystal River_Manatee1_25310206.jpg
Discovery Cove_Girls High Resolution.jpg