Hitta din resa
Vuxna
- +
Barn
- +
shutterstock_240628846 Thai Buddha a stupa, Golden sculpture, Wat Arun temple in Bangkok, Thailand..jpg

Bangkok - Turer och utflykter

Bangkok är Thailands huvudstad och en av de mest livliga och spännande städerna i världen. Några av upplevelserna är tempelbesök, marknader, shopping och Bangkoks nattliv. Vad du än bestämmer dig för att göra i Bangkok, kommer du att hitta en stad full av spänning och kultur värd att utforska. Vi har valt ut en handfull turer som vi kan rekommendera till dem som besöker Bangkok.

Turerna som visas kan köpas från vår partner, GetYourGuide. Du bokar en plats på en resa genom att klicka på den. Läs mer om regler/villkor längst ner på sidan.

Turer och utflykter - Våra förslag

Hur man beställer

Om du vill boka en av turerna som visas, klicka på den. Du kan sedan se priser, välja datum och göra en anmälan och betalning.

Du kan se detaljer om avhämtningsplats och tid för resorna när du beställer. Resornas längd visas också, och du kan även se villkor för avbokning.

Det finstilta: Check Point Travel samarbetar med GetYourGuide, som ansvarar för spridningen av alla turer och utflykter som visas. Om du har frågor om din beställning, vill ändra din beställning eller upplever problem vid beställning av turen eller i samband med själva turen måste du kontakta GetYourGuide eller leverantören av turen direkt. Kontaktinformation visas i din beställning.