Hitta din resa
Vuxna
- +
Barn
- +
Shutterstock 654191323

Därför ska du flyga med Qatar Airways

Vi på Check Point Travel är stolta över vårt samarbete med det världsberömda flygbolaget Qatar Airways. Qatar Airways erbjuder nämligen en produkt av högsta kvalitet, och det finns dessutom en rad fördelar med att använda Qatar Airways när man flyger ut i världen. I den här artikeln kan du läsa mer om fördelarna.

Bäst i världen 2019

Qatar Airways kan vara stolta över att ha mottagit en rad priser och utmärkelser inom flygtrafikbranschen. År 2019 korades de bl.a. till World's Best Airline, för femte gången, av flygtrafikguiden Skytrax. Kan man få en bättre bekräftelse än att bli korad till världens bästa?

Shutterstock 398598187

Qatar Airways för dig som föredrar lyx

2019 blev Qatar Airways även utsedd till att ha World's Best Business Class - även denna gång av Skytrax. Med andra ord är Qatar Airways även är ett perfekt val för dig som önskar att resa med största möjliga komfort och få en skön och lyxig upplevelse på flygresan.

Qatar Airways Airbus A380 Business Class Luxury Seats. Airbus A380 Interior. Business Class Travel. Qatar Airways Business Class.

71 avgångar i veckan från Skandinavien

Förutom alla priser, som är din garanti för en bra flygupplevelse, är fördelen med att flyga med ett stort bolag som Qatar Airways att det finns många flygplan och därmed många avgångar från Skandinavien till resten av världen. De många avgångarna ger dig flexibilitet som gör det enkelt att hitta avresedatum som passar just dina behov.

Shutterstock 628185983

Stanna till på den supermoderna flygplatsen i Doha | Problemfri mellanlandning

När du flyger med Qatar Airways är det med en mellanlandning på den moderna flygplatsen i Doha. Här hittar du ett hav av moderna butiker och restauranger, och det är enkelt att hitta till din gate och komma iväg med nästa flyg vidare ut i världen - om du så är på väg till Thailand, Bali, Vietnam eller en annan härlig plats.

Doha Lufthavn Qatar Hub

Inga dolda avgifter

När du reser med Qatar Airways finns det inga dolda avgifter. Detta innebär att det pris du ser är det du ska betala. Alla måltider, drycker samt incheckning online är inkluderat i priset.

Qatar Airways har dessutom otroligt generösa bagageregler. Det är tillåtet att ta med 30 kilo incheckat bagage när du flyger i ekonomiklass och 40 kilo i Business Class.

Shutterstock 684501739

Upplev hela världen med Qatar Airways

Qatar Airways är inte bara en av de mest erkända spelarna på den internationella flygmarknaden, de är dessutom en av de största när det kommer till antalet destinationer. Detta innebär att du just nu kan flyga till mer än 160 olika destinationer med Qatar Airways.

QR Logo Horizontal White

Res med Qatar Airways och Check Point Travel

På flera av Check Point Travels resor har vi nöjet att kunna erbjuda dig en flygresa med Qatar Airways. Nedan kan du ta en titt på vårt urval av resor där du kan flyga med Qatar Airways. Boka direkt här på hemsidan.

Sivalai_Hytter paa stranden_ 010.jpg

15

dagar

BRA FÖR VINTERN

BOKA ONLINE

SPARA 500 kr.

Krabi och Koh Mook
  • 7 nätter på 4-stjärnigt hotell i Ao Nang
  • Nära stranden, restauranger och butiker
  • 5 nätter i mysig bungalow på Koh Mook
  • Paradisö med turkost vatten och svajande palmer
  • Tid för avkoppling, snorkling och äventyr
  • Inkl. flyg, hotell, transport och frukost

SEK 18 050

Från SEK 17 050

Pris per person vid 2 vuxna & 2 barn
Ha Long Bay - Denne bugt er et af de smukkeste naturområder i Vietnam. I sejler med junke rundt mellem hundredvis af kalkstensbjerge og overnatter ombord i private kahytter, Check Point Travel

15

dagar
Det bästa av Vietnam
  • Stämningsfulla gator och vackra tempel i Hanoi
  • Övernatta på en traditionell junk-båt på Ha Long-bukten
  • Kejsarstaden Hué och Den Lilla Förbjudna Staden
  • Stränder och historisk charm i mysiga Hoi An
  • Livliga Ho Chi Minh City och Mekongdeltat
  • Inkl. flyg, hotell, frukost, bil och chaufför

Från SEK 23 600

Pris per person vid 2 vuxna & 2 barn
Skytrax 219

Läs mer