Hitta din resa
Vuxna
- +
Barn
- +
Masai Mara Geparder

Kenya - turer och utflykter

Kenya, en afrikansk juvel, erbjuder unika turer och utflykter. Åk på en spännande safari i Masai Mara-reservatet och upplev de majestätiska vilda djuren som lejon, elefanter och giraffer i deras naturliga livsmiljö. Besök Lake Nakuru National Park och bevittna den spektakulära synen av tusentals flamingos som fyller sjön med rosa färger. Utforska Amboseli National Park och få en glimt av Mount Kilimanjaro, Afrikas högsta berg. Ta en kulturell resa till massajbyar och lär dig om deras traditionella livsstil och stolta kultur. Kenya erbjuder också hisnande stränder längs kusten vid Mombasa där du kan koppla av och njuta av det azurblå havet. Vilken del av Kenya du än väljer att utforska kommer du att bli imponerad av landets otroliga djurliv, naturliga skönhet och autentiska kulturer.

Turerna som visas kan köpas från vår partner, GetYourGuide. Du bokar en plats på en resa genom att klicka på den. Läs mer om regler/villkor längst ner på sidan.

Turer och utflykter - Våra förslag

Hur man beställer

Om du vill boka en av turerna som visas, klicka på den. Du kan sedan se priser, välja datum och göra en anmälan och betalning.

Du kan se detaljer om avhämtningsplats och tid för resorna när du beställer. Resornas längd visas också, och du kan även se villkor för avbokning.

Det finstilta: Check Point Travel samarbetar med GetYourGuide, som ansvarar för spridningen av alla turer och utflykter som visas. Om du har frågor om din beställning, vill ändra din beställning eller upplever problem vid beställning av turen eller i samband med själva turen måste du kontakta GetYourGuide eller leverantören av turen direkt. Kontaktinformation visas i din beställning.