Hitta din resa
Vuxna
- +
Barn
- +
Familie

Restauranger i Mexiko

CPT rekommenderar - restauranger i Mexiko

Mexico City

Restaurang Azul Histórico. Detta är en av våra favoriter, restaurangen ligger i Calle Isabel la Catolica. Det är en stämningsfull restaurang som ligger på en innergård, där du kan sitta under trädkronorna och äta. De erbjuder en mängd läckra mexikanska rätter och serverar dem på traditionell, handgjord keramik.

El Balcón del Zocalo. Här kan du äta med utsikt över stadens centrala torg. Vill du bara ha en drink mer serverar de även goda drinkar här.

Hotell Best Western Majestic. Ät på takterrassen där du har en fantastisk utsikt över El Zócalo, Palacio National och Catedral Metropolitana.

San Cristobal

Restaurang La Lupe i Calle Real de Guadalupe. Blir du hungrig och vill ha god, vällagad mat från provinsen Chiapas kan vi rekommendera denna lilla restaurang. De har också kall öl!

Campeche

Marganzo. En av våra favoriter i Campache är Marganzo i Calle 8, där de serverar vällagade lokala rätter i mysig miljö.

La Parilla Colonial i Calle 59, där det serveras utsökt mexikansk mat både inne och på innergården på baksidan.

Mérida

La Recova Santa Lucia. Om du drömmer om att äta middag under bar himmel är La Recova Santa Lucia på Calle 60 ett bra val. Du kan avsluta kvällen på ett lämpligt sätt med en drink på La Negrita Cantina, som enligt vår mening är den mest stämningsfulla baren i Mérida. Den ligger i hörnet av Calle 62 och Calle 49. På det vitkalkade tegelverket står det "La Negrita", och när man kommer in genom svängdörrarna är det som att gå in i en klassisk mexikansk kantina. Det är ett populärt ställe bland lokalbefolkningen, och om det inte finns plats i baren, leta efter ett bord på innergården. Flera gånger i veckan finns även livemusik.

Chichen Itza

Hacienda Chichén. Njut av lunch här. Det är en mysig restaurang inrättad i en gammal spansk hacienda från 1600-talet.