Hitta din resa
Vuxna
- +
Barn
- +
shutterstock_165916856 DAMBULLA, SRI LANKA - NOVEMBER 3,2011 - Painting in Dambulla Caves..jpg

Sri Lanka - turer och utflykter

Sri Lanka, en pärla i Indiska oceanen, erbjuder en mängd olika turer och utflykter. Utforska de historiska ruinerna av Anuradhapura och Polonnaruwa och fördjupa dig i landets rika kulturarv. Åk på safari i Yala nationalpark och upptäck elefanter, leoparder och en mängd olika fågelarter. Besök de hisnande teplantagen i Nuwara Eliya och lär dig om processen för att producera Ceylon-te. Ta en tågresa genom den vackra landsbygden och upplev fantastiska vyer. Utforska de idylliska stränderna längs kusten, som Mirissa och Unawatuna, och njut av solen och det klarblå vattnet. Besök Sigiriya Rock Fortress och bli fascinerad av det imponerande palatset som ligger uppe på klippan. Sri Lanka erbjuder också dykning, snorkling och surfing möjligheter för dem som älskar vattensporter. Oavsett vilken del av Sri Lanka du väljer att utforska kommer du att bli överväldigad av landets naturliga skönhet, vänliga människor och spännande kulturupplevelser.

Turerna som visas kan köpas från vår partner, GetYourGuide. Du bokar en plats på en resa genom att klicka på den. Läs mer om regler/villkor längst ner på sidan.

Turer och utflykter - Våra förslag

Hur man beställer

Om du vill boka en av turerna som visas, klicka på den. Du kan sedan se priser, välja datum och göra en anmälan och betalning.

Du kan se detaljer om avhämtningsplats och tid för resorna när du beställer. Resornas längd visas också, och du kan även se villkor för avbokning.

Det finstilta: Check Point Travel samarbetar med GetYourGuide, som ansvarar för spridningen av alla turer och utflykter som visas. Om du har frågor om din beställning, vill ändra din beställning eller upplever problem vid beställning av turen eller i samband med själva turen måste du kontakta GetYourGuide eller leverantören av turen direkt. Kontaktinformation visas i din beställning.