Hitta din resa
Vuxna
- +
Barn
- +
shutterstock_83714827 masai in Serengeti.jpg

Tanzania - turer och utflykter

Tanzania, en afrikansk juvel, erbjuder unika turer och utflykter. Åk på safari i Serengeti nationalpark och upplev den spektakulära migrationen av miljontals vilda djur under den stora migrationen. Bestig Kilimanjaro, Afrikas högsta berg, och njut av den hisnande utsikten från toppen. Besök Ngorongoro-kratern, ett unikt ekosystem där du kan se lejon, noshörningar och flodhästar. Ta en båttur på Victoriasjön eller Tanganyikasjön och upplev det rika fågellivet och den lugna atmosfären. Utforska Zanzibar, en tropisk ö med vita sandstränder och kristallklart vatten, perfekt för dykning och snorkling. Tanzania erbjuder också kulturella upplevelser som att besöka massajstammarna och lära sig om deras traditionella livsstil och kultur. Vilken upplevelse du än väljer kommer Tanzania att imponera på dig med sitt otroliga djurliv, naturliga skönhet och autentiska upplevelser.

Turerna som visas kan köpas från vår partner, GetYourGuide. Du bokar en plats på en resa genom att klicka på den. Läs mer om regler/villkor längst ner på sidan.

Turer och utflykter - Våra förslag

Hur man beställer

Om du vill boka en av turerna som visas, klicka på den. Du kan sedan se priser, välja datum och göra en anmälan och betalning.

Du kan se detaljer om avhämtningsplats och tid för resorna när du beställer. Resornas längd visas också, och du kan även se villkor för avbokning.

Det finstilta: Check Point Travel samarbetar med GetYourGuide, som ansvarar för spridningen av alla turer och utflykter som visas. Om du har frågor om din beställning, vill ändra din beställning eller upplever problem vid beställning av turen eller i samband med själva turen måste du kontakta GetYourGuide eller leverantören av turen direkt. Kontaktinformation visas i din beställning.