Hitta din resa
Vuxna
- +
Barn
- +
shutterstock_240628846 Thai Buddha a stupa, Golden sculpture, Wat Arun temple in Bangkok, Thailand..jpg

Thailand - turer och utflykter

Thailand, ett land med en rik kultur och förtrollande naturlig skönhet, erbjuder otaliga turer och utflykter. Utforska Bangkoks imponerande tempel, som det ikoniska Wat Arun och det magnifika Grand Palace. Ta en båttur på de flytande marknaderna i Damnoen Saduak och upplev den livliga atmosfären och färgglada varor. Utforska de vackra stränderna och öarna i södra Thailand som Phuket, Krabi och Koh Phi Phi där du kan njuta av sol, sand och klart turkost vatten. Gå på en vandringstur i Chiang Mai och upplev den frodiga djungeln, besök bergsstammar och utforska de vackra vattenfallen. Thailand erbjuder även spännande matupplevelser, där du kan smaka på autentiska rätter som pad thai och tom yum soppa. Oavsett om du gillar kultur, natur eller strandupplevelser kommer Thailand att ge dig en oförglömlig resa eller utflykt.

Turerna som visas kan köpas från vår partner, GetYourGuide. Du bokar en plats på en resa genom att klicka på den. Läs mer om regler/villkor längst ner på sidan.

Turer och utflykter - Våra förslag

Hur man beställer

Om du vill boka en av turerna som visas, klicka på den. Du kan sedan se priser, välja datum och göra en anmälan och betalning.

Du kan se detaljer om avhämtningsplats och tid för resorna när du beställer. Resornas längd visas också, och du kan även se villkor för avbokning.

Det finstilta: Check Point Travel samarbetar med GetYourGuide, som ansvarar för spridningen av alla turer och utflykter som visas. Om du har frågor om din beställning, vill ändra din beställning eller upplever problem vid beställning av turen eller i samband med själva turen måste du kontakta GetYourGuide eller leverantören av turen direkt. Kontaktinformation visas i din beställning.