Hitta din resa
Vuxna
- +
Barn
- +
Shutterstock 264759209

Toscana met CPT

Check Point Travels resor till Toscana

När du reser till Amalfi med Check Point Travel får du samma bra form av resor som vi erbjuder på våra resor till t.ex. Thailand, Bali och Mexiko. På våra Toscana-resor säkerställer vi:

Bra tid, så det finns plats för både upplevelser och avkoppling.
Det mesta ingår, så du behöver bara tänka på att få de bästa upplevelserna på din semester.
Väl utvalda hotell som vi noggrant har valt ut i samarbete med våra lokala kontakter i Toscana.
Enkel beställning, så du sparar tid med förberedelserna.
Säkerhet först med sund ekonomi, 25 års erfarenhet och medlemskap i Rejsegarantifonden.

Hotell i Toscana

Toscana är i stort sett fritt från stora kedjehotell, där allt från mattorna till menyn är detsamma över hela världen. Istället kännetecknas Toscana av små, privatägda hotell, som vanligtvis har gått i arv från generation till generation. Det erbjuder massor av charm, men det betyder också att det krävs lite lokalkännedom för att hitta de bästa ställena att bo på i Toscana.

Check Point Travel har direkt samarbete med en liten handfull hotell i Toscana och vi har själva varit på flera resor till Toscana för att handplocka framför allt dessa. Se våra hotell i Toscana här.

Städerna i Toscana

Toscana, med sina böljande kullar och vackra olivlundar, är obeskrivligt vackert, och särskilt tre städer i detta härliga område i Italien gör ett oförglömligt intryck.

Toscanas tre pärlor är Florens, Siena och San Gimignano. Resan från stad till stad är halva upplevelsen av att vara i Toscana.

Vespa, Fiat 500 eller elcykel

När du reser med Check Point Travel bestämmer du själv hur du vill ta dig runt från plats till plats. Tack vare våra skickliga partners i Toscana kan du välja mellan tre transportsätt: bil, skoter eller cykel. Resan ner till Toscana är alltid densamma: vi använder reguljärflyg, och bagage ingår alltid i priset.