Hitta din resa
Vuxna
- +
Barn
- +
shutterstock_53590102 South Beach Lounge Chairs and Umbrellas.jpg

Floridas bästa stränder

Florida har några av de mest fantastiska stränderna i hela USA och lockar miljontals besökare varje år. Med mer än 1 300 miles av kusten och mer än 800 miles av vilka är sandstränder, finns det gott om val för alla. Här är några av de bästa stränderna i Florida som du absolut måste besöka:

Clearwater Beach

Detta är en av Floridas mest kända stränder med vit sand och klart vatten. Stranden har massor av faciliteter, inklusive restauranger, butiker och aktiviteter som segling och parasailing.

Clearwater Beach Florida

South Beach

South Beach ligger i Miami och är känt för sitt pulserande nattliv, men stranden är också en av de bästa i Florida. Stranden sträcker sig mer än 3 km och har massor av faciliteter och aktiviteter, inklusive vattensporter och cykelturer längs strandpromenaden.

shutterstock_46271689 South Beach Miami, Florida.jpg

Siesta Key

Detta är en av de vackraste stränderna i Florida och har några av de finaste vita sandstränderna i världen. Stranden är känd för sina lugna vatten och lugna omgivningar, vilket gör den till en idealisk destination för familjer.

Siesta Key Fl

Sanibel Island

Sanibel Island ligger utanför Floridas sydvästra kust och är känd för sina långa, orörda stränder fyllda med snäckor. Stranden är också en populär plats för vilda djur och fågelskådning.

White Sand Beach At Sunset On Sanibel Island Florida Usa 478154757 5A969c3aeb97de0036570e1b

Cocoa Beach

Cocoa Beach är känt som ett surfparadis och är en populär plats för surfing och andra vattensporter. Stranden har gott om faciliteter och är även känd för sin avslappnade atmosfär och solnedgångar.

Best Things Do In Cocoa Beach Pier

Dessa är bara några av de många fantastiska stränderna i Florida. Oavsett om du vill surfa, sola, paddla kajak eller bara koppla av på stranden så finns det något för alla i detta underbara tillstånd. Så kom och upplev det själv - Florida väntar på dig!