Hitta din resa
Vuxna
- +
Barn
- +
Amalfikusten är ett av de vackraste områdena i södra Italien

Italien - turer och utflykter

Italien, ett land med ett rikt kulturarv och hisnande landskap, erbjuder ett överflöd av turer och utflykter. Utforska Roms historiska ruiner, inklusive det ikoniska Colosseum och den majestätiska Peterskyrkan. Upptäck renässansens skatter i Florens, inklusive det berömda Uffizigalleriet och den imponerande Duomo. Ta en romantisk gondoltur på kanalerna som slingrar sig genom Venedig eller utforska de charmiga byarna i Cinque Terre längs den italienska rivieran. Njut av de soliga stränderna på Amalfikusten eller upptäck den magnifika skönheten hos vingårdarna i Toscana. Italien är också känt för sin utsökta mat och sina viner, som kan avnjutas under en gastronomisk rundtur genom landet. Oavsett om du är intresserad av historia, konst, natur eller kulinariska upplevelser kommer Italien att glädja dig med sin mångfald och charm.

Turerna som visas kan köpas från vår partner, GetYourGuide. Du bokar en plats på en resa genom att klicka på den. Läs mer om regler/villkor längst ner på sidan.

Turer och utflykter - Våra förslag

Hur man beställer

Om du vill boka en av turerna som visas, klicka på den. Du kan sedan se priser, välja datum och göra en anmälan och betalning.

Du kan se detaljer om avhämtningsplats och tid för resorna när du beställer. Resornas längd visas också, och du kan även se villkor för avbokning.

Det finstilta: Check Point Travel samarbetar med GetYourGuide, som ansvarar för spridningen av alla turer och utflykter som visas. Om du har frågor om din beställning, vill ändra din beställning eller upplever problem vid beställning av turen eller i samband med själva turen måste du kontakta GetYourGuide eller leverantören av turen direkt. Kontaktinformation visas i din beställning.