Hitta din resa
Vuxna
- +
Barn
- +
shutterstock_567711667 Beautiful view of Balinese traditional fields. Nature walk in green rice terrace. Happy mother hold happy little baby traveler. Travel adventure with child, family summer vacation in.jpg

Upplev Lombok på Bali

Lombok är en ö känd för sin naturliga skönhet, varma gästfrihet och spännande äventyr. Från bergstoppar till vita sandstränder och kulturupplevelser, Lombok erbjuder en mängd olika upplevelser som tar andan ur dig.

Mount Rinjani

En av höjdpunkterna på Lombok är att bestiga berget Rinjani, en aktiv vulkan och öns högsta berg. En vandring till toppen av Rinjani kommer att belöna dig med en fantastisk utsikt över den vackra kratersjön och omgivande landskap. Du kan också utforska området kring berget Rinjani, inklusive de hisnande vattenfallen Sendang Gile och Tiu Kelep, som är inramade av frodig regnskog och är en perfekt plats att svalka av efter en vandring.

View From Senaru Rim

Kristallklart vatten och fascinerande undervattensliv

Lombok är också känt för sina fantastiska stränder. Från de orörda vita sandstränderna på Giliöarna till den avskilda och natursköna Mawun Beach, det finns många ställen att njuta av solen och havet. Du kan snorkla eller dyka i det kristallklara vattnet och utforska det fascinerande undervattenslivet, inklusive färgglada koraller och tropiska fiskar.

Lombok 5384867 1280

Kultur och traditioner

För den som är intresserad av kultur och traditioner erbjuder Lombok också ett rikt arv. Besök den traditionella byn Sasak där du kan uppleva det lokala bysamhället och lära dig om den lokala kulturen och livsstilen. Du kan också besöka det vackra Pura Lingsar, ett hinduiskt tempel som är en viktig religiös plats för både hinduer och muslimer på ön.

0E

Avslappning

Lombok är också en idealisk plats att koppla av och skämma bort dig själv. Unna dig en avkopplande massage, yogapass eller ett dopp i de naturliga varma källorna i Benang Stokel. Du kan också gå på en traditionell Sasak-spaupplevelse och bli bortskämd med lokala örter och tekniker som gör dig utvilad och avslappnad.

778454A0 06D5 11Ea B14d Efa29a2dac68 1573732449 Large

Lombok erbjuder en mängd upplevelser för resenärer, oavsett om du gillar äventyr, avkoppling eller kulturella upptäckter. Med sin naturliga skönhet, rika kultur och vänliga lokalbefolkning kommer Lombok säkerligen att lämna dig inspirerad och fascinerad. Så gå och upplev det otroliga Lombok!