Hitta din resa
Vuxna
- +
Barn
- +
shutterstock_119499910 Beautiful sea and coastlines of Gili Meno, Indonesia..jpg

Erfarenheter på Nusa Penida

Nusa Penida är en pärla på en ö utanför Balis kust, Indonesien, och erbjuder en oförglömlig upplevelse för äventyrliga resenärer. Med sina vilda och orörda landskap, kritvita sandstränder och djupblå hav är denna ö ett paradis för natur- och kulturentusiaster.

Magnifik kustlinje

En av de mest hisnande upplevelserna på Nusa Penida är att utforska öns magnifika kustlinje. Från de dramatiska dinosaurieliknande klipporna på Kelingking Beach till det kristallklara vattnet i Angel's Billabong och Broken Beach, du kommer att bli förvånad över den råa skönhet ön har att erbjuda. Glöm inte din kamera eftersom varje hörn av Nusa Penida är ett vykortsvärdigt foto.

7D1fa341 E98a 4A76 A9b3 597Eb7bb77a0

Bra möjligheter till snorkling

En av höjdpunkterna i Nusa Penida är också möjligheten att simma och snorkla med majestätiska mantor. Ta en båttur till Manta Point, där du kan komma nära och personlig med dessa fascinerande havsdjur och uppleva ett oförglömligt dyk- eller snorklingsäventyr.

B433afdf92ce53454eb88856fc20a4a8

Vandringar med fantastisk utsikt och vattenfall

För dem som är redo att utforska det inre av ön erbjuder Nusa Penida en mängd magnifika vyer och vattenfall. Besök t.ex. den vackra Atuh Beach, där du kan koppla av på den böljande sanden och njuta av den spektakulära utsikten över det kristallklara havet. Ta också en vandring till Kelingking Cliff för att beundra den hisnande utsikten över det böljande havet och dramatiska klippformationer.

Kelingking Hill

Den traditionella Nusa Penida

Nusa Penida är också rik på kultur och lokal charm. Besök t.ex. Pura Goa Giri Putri, en helig hinduisk grotta där du kan uppleva den lokala andligheten och beundra de vackra ceremoniella erbjudandena. Du kan också besöka traditionella byar som Ped, där du kan lära dig om öns rika kultur och dagliga liv.

5A670d43 1093 4Ae3 A6ce 0F8d9df05b2d

Upplevelserna på Nusa Penida är en sann fest för sinnena, från den vilda naturen till den lokala kulturen. Oavsett om du gillar äventyr, avkoppling eller kulturell upptäckt kommer Nusa Penida att lämna dig oförglömliga minnen och en djup beundran för denna fantastiska ö. Så packa din ryggsäck, ta med kameran och åk på en unik resa till Nusa Penida!