Hitta din resa
Vuxna
- +
Barn
- +
Shutterstock 790184866

Res till Kuba 2023

Om du funderar på en resa till Kuba 2023, då har du kommit till rätt ställe. På Check Point Travel har vi ett stort utbud och lång erfarenhet av att göra resor till det exotiska och vackra landet.

Res till Havanna 2023

På varje resa till Kuba är ett besök i Havanna en självklar höjdpunkt. Här kan du uppleva de amerikanska bilarna som rullar runt på kullerstensgatorna mellan vackra, gamla byggnader. Livet på gatorna är unikt i denna stad. Det blir dans, liv och leenden i Havanna stad. Du upplever Havanna på flera av våra resor till Kuba. Ta till exempel en rundtur på det bästa från Kuba. På denna resa bor du centralt i staden och kan enkelt utforska stadens hemligheter och charm.

Havana (6)

Se ett urval av våra resor till Kuba här:

Cuba med bus og casa MAIN.jpg

15

dagar
Kuba med buss och casa
  • Kultur och historia i Havannas gamla stadsdel
  • Tobaksodlingar i natursköna Viñales
  • Kolonialtidsstämning i vackra Trinidad
  • Vackra stränder, kullerstensgator och livet på landsbygden
  • Privat boende hos gästfria kubaner
  • Inkl. flyg, B&B och transport

Från SEK 23 150

Pris per person vid 2 vuxna & 2 barn
Det bedste af Cuba main.jpg

15

dagar
Det bästa av Kuba
  • Bo i hjärtat av Havannas historiska stadsdel
  • Vacker natur och tobaksbönder i Viñales
  • Fransk kolonialtidshistoria i hamnstaden Cienfuegos
  • Musik och stämning i Kubas vackraste stad Trinidad
  • Strandhotell med All inclusive vid Karibiska Havet
  • Inkl. flyg, hotell, busstransport och flera måltider

Från SEK 25 650

Pris per person vid 2 vuxna & 2 barn

Res till Viñales 2023

Många av våra kunder som har bokat en resa till Kuba 2023 har valt att besöka Viñales. Det är här tobaken till landets världsberömda cigarrer växer och det är en stor upplevelse att besöka bönderna och se dem i arbete. I Viñales kan du välja att bo på a casa particulares, ett slags bed and breakfast, och på så sätt komma riktigt nära den lokala kubanska befolkningen. Du kan också rida i områdets vackra natur, där kalkstensberg skjuter upp mellan tobaksfälten.

Vinales (1)

Trinidad 2023

Trinidad är en pärla utan dess like. Den gamla koloniala staden erbjuder så mycket atmosfär och charm att det är svårt att inte falla för den. År 2023 kommer du här att kunna se mysiga restauranger, små lokaler där lokalbefolkningen dansar salsa och musiken flödar. I Trinidad kan du också beundra de små pastellfärgade husen som bryter upp gatubilden och strax utanför staden väntar den vackra naturen.

Shutterstock 404100160 Trinidad Cuba

Kubas stränder 2023

En bra resa till Kuba 2023 kan lätt innehålla några dagar på stranden. Kuba har ett hav av vackra stränder, så det är bara att välja. Det finns utmärkta stränder på flera ställen på Kubas norra kust, och så finns det de på södra sidan. Här finns till exempel Playa Giron vid Grisbukten. Det finns inte många turister här, och det finns möjlighet till utmärkt snorkling och dykning. Du besöker Playa Giron på Viva Cuba! En annan vacker strand är Playa Ancón, som ligger vid Karibiska havet – en kvarts bilresa från Trinidad. Här kan du varva ner och smälta upplevelser efter en spännande rundtur på Kuba 2023. Eller så kan du ta några dagars solbad halvvägs genom en rundtur på Kuba. Besök till exempel Playa Ancón på vår populära resa - The best of Cuba.

Beautiful Tropical Beach At The Caribbean Island Shutterstock 49204522 (1)

Skicka en förfrågan - och resa till Kuba 2023

Vill du veta mer om möjligheterna att resa till Kuba 2023, tveka inte att skicka en reseförfrågan och få ett icke bindande erbjudande.

Skicka reseförfrågan