Hitta din resa
Vuxna
- +
Barn
- +
Golden Gate Bridge is shown in a fog San Francisco, California_54501346.jpg

Res till USA 2023

Letar du efter en resa till USA 2023? Så leta inte längre - på Check Point Travel är vi redo att hjälpa dig med din drömresa till USA.

Vi kan ordna allt från strandsemester i vackra Florida till resor med bil i Kalifornien och västra USA och resor på den vackra östkusten.

USA 2023 – kort sagt

2023 lovar att bli ett stort reseår för USA – och du kan få en resa dit också. USA:s delstater erbjuder fantastiska och mycket mångsidiga upplevelser, och är definitivt något för dig, oavsett om du är för naturupplevelser, en bil-semester i USA eller för spännande och fascinerande storstäder som San Francisco, Los Angeles, Washington och New York.

Få ett icke bindande erbjudande för en resa till USA 2023

shutterstock_186048416 LOS ANGELES - DECEMBER 18, 2013 View of Hollywood Boulevard..jpg

Naturupplevelser i USA 2023

Drömmer du om att uppleva några av de storslagna naturupplevelserna som USA har att erbjuda? Det förstår vi mycket väl. På Check Point Travel är vi själva galna i Amerikas natur – speciellt i de vackra nationalparkerna.

I Yosemite kan du uppleva stora granitberg, höga granar, vackra vattenfall och vilda djur som örnar och björnar. I Bryce Canyon National Park står den på en mängd magiska, branta klipppelare, vackra solnedgångar och underbara vandringar.

shutterstock_232015471 The Bryce Canyon National Park, Utah, United States.jpg

Kör själv i västra USA

Våra stora städer och nationalparker i västerlandet med självkörning är en av våra mest populära resor till USA. Här får du en härlig blandning av storstäder och vacker natur i välkända nationalparker.

Få erbjudanden på en USA-resa

Om du är intresserad av att höra mer om möjligheterna till härliga USA-resor, klicka på den gröna knappen nedan och få ett icke bindande erbjudande.

Få erbjudanden för resor till USA