Hitta din resa
Vuxna
- +
Barn
- +
Golden Gate Bridge is shown in a fog San Francisco, California_54501346.jpg

Res till USA 2024

Letar du efter en resa till USA 2023? Så leta inte längre - på Check Point Travel är vi redo att hjälpa dig med din drömresa till USA.

Vi kan ordna allt från strandsemester i vackra Florida till resor med bil i Kalifornien och västra USA och resor på den vackra östkusten.

USA 2024 – kort sagt

USA:s delstater erbjuder fantastiska och mycket mångsidiga upplevelser, och är definitivt något för dig, oavsett om du är för naturupplevelser, en bil-semester i USA eller för spännande och fascinerande storstäder som San Francisco, Los Angeles, Washington och New York.

Få ett icke bindande erbjudande för en resa till USA 2023

shutterstock_186048416 LOS ANGELES - DECEMBER 18, 2013 View of Hollywood Boulevard..jpg

Naturupplevelser i USA 2024

Är drömmen att få uppleva några av de fantastiska naturupplevelser som USA har att erbjuda? På Check Point Travel är vi själva helt förälskade i USA:s natur - speciellt dess magnifika nationalparker.

Du kan t.ex. ta en tur till Yosemite nationalpark för att uppleva stora granitberg, höga granar, vackra vattenfall och vilda djur som örnar och björnar. Eller besök Bryce Canyon National Park  där den står på en mängd magiska branta klippavsatser, vackra solnedgångar och underbara vandringar.

shutterstock_232015471 The Bryce Canyon National Park, Utah, United States.jpg

Kör själv i västra USA

Våra stora städer och nationalparker i västerlandet med självkörning är en av våra mest populära resor till USA. Här får du en härlig blandning av storstäder och vacker natur i välkända nationalparker.

Få erbjudanden på en USA-resa

Om du är intresserad av att höra mer om möjligheterna till härliga USA-resor, klicka på den gröna knappen nedan och få ett icke bindande erbjudande.

Få erbjudanden för resor till USA