Hitta din resa
Vuxna
- +
Barn
- +
Route 66. Kør-selv. Rejser til USA.jpg

Route 66:s vackraste pärlor

Drömmer du om en oförglömlig resa genom Amerikas historia och landskap? Check Point Travel inbjuder dig att utforska de vackraste platserna på den legendariska Route 66. Följ med oss ​​på en äventyrlig tur där vi besöker ikoniska sevärdheter, hisnande landskap och charmiga städer.

shutterstock_121945762 Route 66 pavement sign with Mojave desert red rock mountains..jpg

Våra noggrant utvalda höjdpunkter inkluderar

Grand Canyon, Arizona

Utforska detta världsberömda naturunder och upplev det magnifika panorama av kanjoner, klippformationer och färgglada jordlager.

shutterstock_97706066 Toroweap point at sunrise, Grand Canyon National Park..jpg

Painted Desert, Arizona

Bli förtrollad av de pittoreska, mångfärgade bergen och klipporna som sträcker sig över ökenlandskapet i detta spektakulära område.

B626961eb133fe372f24d4982fad62a6

Petrified Forest National Park, New Mexico

Gå tillbaka i tiden och utforska denna förhistoriska skog där träden har förvandlats till förstenad trä under miljontals år.

Petrified National Forest Painted Desert

Palo Duro Canyon, Texas

Upplev den imponerande kanjonen, den näst största i USA, och njut av hisnande vyer över de röda klippformationerna och det varierande ökenlandskapet.

Palo Duro

Santa Fe, New Mexico

Utforska denna antika stad känd för sin vackra adobearkitektur och rika kulturarv som sträcker sig över tusentals år.

Image

Santa Monica Pier, Kalifornien

Avsluta din episka resa på denna historiska och pittoreska plats där Route 66 möter Stilla havet och njut av en oförglömlig solnedgång över havet.

Route 66 End

Med Check Point Travel får du en autentisk och oförglömlig upplevelse samtidigt som du utforskar Route 66:s vackraste platser. Vi ser till att planeringen och logistiken är i ordning med flygresor, bekvämt boende och en bra bil att köra i. Detta ger dig friheten att njuta av Route 66:s många höjdpunkter.