Hitta din resa
Vuxna
- +
Barn
- +
Bafb853d F939 4C65 B057 D2ece34724bb

Vad du ska uppleva när du besöker Universal Studios

Universal Studios Florida är ett bra resmål för alla som älskar film och underhållning. Här finns något för alla – från spännande åkattraktioner till fantastiska shower och spännande matställen. Här är några av de saker du kan uppleva på Universal Studios Florida:

Universal Orlando Resort

Åkattraktioner

Universal Studios Florida är känt för sina spännande åkattraktioner, inklusive Hollywood Rip Ride Rockit, en imponerande berg-och dalbana, The Wizarding World of Harry Potter, en magisk värld fylld med attraktioner med Harry Potter-tema, och Revenge of the Mummy , en mumie- temaritt.

960X480 Universal Orlando

Shower

Universal Studios Florida har också massor av fantastiska shower som du inte vill missa. Här kan du se allt från storslagna teaterföreställningar till roliga komedishower och spännande stuntshower.

A MG 0700 2

Mat

Du kommer definitivt att ha en fantastisk matupplevelse på Universal Studios Florida. Det finns gott om matställen som erbjuder allt från snabbmat till fina middagar, så du kan få en god måltid oavsett vad dina smaklökar kräver.

Bowlero Brandlanding Carousel Image05 1300X740 1

Interaktiva upplevelser

Universal Studios Florida erbjuder också interaktiva upplevelser som kommer att få dig att göra något. Du kan till exempel ta en rundtur i en virtuell värld i The Amazing Adventures of Spider-Man eller delta i ett interaktivt spel i Men in Black Alien Attack.

10 The Amazing Adventures Of Spider Man

Universal Studios Florida är en av de mest spännande destinationerna i Florida och en upplevelse du sent kommer att glömma. Så om du letar efter ett ställe där du kan ha kul och uppleva spännande saker, så ska du definitivt åka till Universal Studios Florida.