Hitta din resa
Vuxna
- +
Barn
- +

Karta över Vietnams sevärdheter

På vår karta över Vietnams sevärdheter hittar ni många spännande platser att besöka. På kartan har vi markerat alla höjdpunkter, så att ni lättare kan se vilka möjligheter som finns på en resa till Vietnam.

Vietnam

Som ni kan se på vår karta över Vietnam så bjuder en resa hit på många olika upplevelser. Landet bjuder på allt från tropiska stränder i söder till krigshistoria och etniska minoriteter i norr. På en resa till Vietnam med Check Point Travel kan ni uppleva allt.

Res till Vietnam med Check Point Travel

Letar ni efter en resa till Vietnam eller har ni frågor om landet? Se våra resor till Vietnam här eller skicka en reseförfrågan - vi svarar med ett bra erbjudande på just er resa

Skicka en reseförfrågan.

Ni kan också se våra resor till Vietnam här:

Ha Long Bay - Denne bugt er et af de smukkeste naturområder i Vietnam. I sejler med junke rundt mellem hundredvis af kalkstensbjerge og overnatter ombord i private kahytter, Check Point Travel

15

dagar
Det bästa av Vietnam
  • Stämningsfulla gator och vackra tempel i Hanoi
  • Övernatta på en traditionell junk-båt på Ha Long-bukten
  • Kejsarstaden Hué och Den Lilla Förbjudna Staden
  • Stränder och historisk charm i mysiga Hoi An
  • Livliga Ho Chi Minh City och Mekongdeltat
  • Inkl. flyg, hotell, frukost, bil och chaufför

Från SEK 22 250

Pris per person vid 2 vuxna & 2 barn

Vietnamkarta, karta över Vietnam, Vietnam map eller map of Vietnam - kärt barn har många namn. Med Check Point Travels karta i handen har ni ett bra verktyg för att få en överblick över landets många sevärdheter. Se våra andra landkartor här.