Hitta din resa
Vuxna
- +
Barn
- +
shutterstock_240628846 Thai Buddha a stupa, Golden sculpture, Wat Arun temple in Bangkok, Thailand..jpg

Res till Thailand 2023

Res till Thailand 2023 och upplev oförglömliga upplevelser. 2023 har vi en uppsjö av goda möjligheter i det populära reselandet.

Vi har ett antal unika och billiga resor, sammansatta med största omsorg från våra egna favoritupplevelser, och självklart har vi alltid förslag och bra idéer till dig.

Rejser til Thailand. Sejl med de unikke longtail boats

Se ett urval av våra resor till Thailand här

Sivalai_Hytter paa stranden_ 010.jpg

15

dagar

BRA FÖR VINTERN

BOKA ONLINE

SPARA 500 kr.

Krabi och Koh Mook
  • 7 nätter på 4-stjärnigt hotell i Ao Nang
  • Nära stranden, restauranger och butiker
  • 5 nätter i mysig bungalow på Koh Mook
  • Paradisö med turkost vatten och svajande palmer
  • Tid för avkoppling, snorkling och äventyr
  • Inkl. flyg, hotell, transport och frukost

SEK 18 100

Från SEK 17 100

Pris per person vid 2 vuxna & 2 barn
Cape Panwa Hotel Beach 02

15

dagar

BOKA ONLINE

SPARA 500 kr.

Luksusstrandsemester i Phuket
  • 12 nätter med 5-stjärnigt välbefinnande på Cape Panwa i en stor juniorsvit
  • Trevligt och fridfullt i Phukets sydöstra hörn
  • Trevligt oturistat område med möjlighet till fina utflykter
  • Många faciliteter, fin strand och trevlig spaavdelning
  • Inkl. flyg med bagage, hotell med frukost och transport

SEK 19 450

Från SEK 18 350

Pris per person vid 2 vuxna & 2 barn

Paradisöar och kristallklart badvatten 2023

Om du vill ha en resa till Thailand 2023, där du bara ska koppla av och njuta av en skön strandsemester, har vi flera bra alternativ för dig. Vi har till exempel resor som går till små paradisöar, där det kristallklara vattnet väntar vid stränder inramade av vajande palmer.

Krabi_Railay beach_126333494.jpg

Regnskog och vilda djur 2023

2023 är också ett bra år att åka till Thailand om du är ute efter fina naturupplevelser. Åk till exempel till den täta regnskogen i Khao Sok, där du möter elefanter, går på djungelpromenader och båtturer på lugna djungelfloder.

Elephant Hills_kajak_2.JPG

Gästvänlig befolkning och utsökt mat

I Thailand kan du 2023 också se fram emot att träffa den gästvänliga thailändska befolkningen. Överallt möts du av leenden och hjälpsamhet, och detta är en av de saker som hjälper till att göra en semester i Thailand oförglömlig.

De gästvänliga thailändarna man träffar i Bangkok till exempel. Här har du gott om möjligheter till spännande upplevelser. Utforska mellan gyllene tempel och livliga gatukök. Besök färgglada marknader och prova den utsökta och nylagade thailändska maten.

Bangkok 412199593

När år 2023 ska du besöka Thailand?

Thailand är ett underbart resmål året runt. Men det finns fortfarande några väderrelaterade saker du kan tänka på när du planerar.

På Thailands sydvästra kust (inklusive Khao Lak och Krabi) är vädret vanligtvis bäst från november till april. Från maj till oktober regnar det oftare - fast inte hela tiden - men du måste vara beredd på att få lite regn.

Vill du hellre ha sommarsemester i Thailand istället är det mer självklart att åka till resmål på sydöstra kusten (till exempel Koh Samui och Khanom). Det är vanligtvis mindre nederbörd här på sommaren än på västkusten.

Boka nu och få billiga resor till Thailand 2023

Om du funderar på en resa till Thailand 2023 kan du lika gärna boka direkt. Ju tidigare du bokar din resa, desto fler – och desto billigare – alternativ har du. De populära hotellen och billiga flygresorna är slutsålda innan du har sett dig omkring – så varför skulle inte du vara den som får de bästa och billigaste platserna år 2023?

Nedan kan du se några bra erbjudanden för resor till Thailand under 2023. Om du är intresserad av att höra mer om möjligheterna att resa till Thailand, skicka oss en reseförfrågan eller ring: 86137744.

Skicka reseförfrågan